2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بپرسم آخرین پریت چندم بوده؟

منم امروز بی بی زدم مثبت بود

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏
مبارکه عزیزم من دیروز موعدم بود که نشدم آزمایش دادم مثبت بود🥰

والا هنوز آز ندادم ک مطمئن بشم ....

بتات چند بود؟

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏
والا هنوز آز ندادم ک مطمئن بشم .... بتات چند بود؟

اگه پرت عقب افتاده بی بیتم مثبت بوده بارداری شک نکن مبارکه عزیزم 

حواست باشه دود بهت نخوره جز فولیک اسید هیچ قرصی هم استفاده نکنی

مبارکه عزیزم انشااله سالم بغل بگیریش  

فقط برای سونو دکتر نرو .زودتر برو آزمایش های کلی برات مینویسن.نه اینکه بترسی و تو دلت خالی بشه 

ولی بعضی ها غلظت خون دارن که باید آسپرین مصرف کنن و خودشون نمیدونن ،یه مورد دیگه هم هست که یادم نمیاد و مادر باید تا آخر بارداری قرص مصرف کنه تا جنین بهش خونرسانی بشه.میگم بازم اصلا نترس برو دکتر بهت میگه.