2777
2789

شما الان برو برات کلسیم و فولیک اسید و ازمایش بنویسه واسه قلب هشت برو

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته هفتم یا هشتم خوبه بریم دکتر 

شماهم اصلا دکتر نرفتی؟ من یه ماه پیش از بارداری رفتم ازمایش و اسید فولیک داد بهم . الان وارد هفته 5شدم. در واقع تازه تستم مثبت شده . نمیدونم کی برم دکتر. فردا شاید یه سر برم بهداشت. گنگ موندم . نمیدونم باید چیکار کنم

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
شماهم اصلا دکتر نرفتی؟ من یه ماه پیش از بارداری رفتم ازمایش و اسید فولیک داد بهم . الان وارد هفته 5ش ...

منم قبلش چکاب دادم و دوماه قبلش فولیک اسید خوردم از کسایی ک قبلا باردار بودم پرسیدم گفتن تا هفته هشتم لازم نمیشه مگر اینکه مشکلی داشته باشی هفته هشتم برای قلب کودک اگه میخوای سونوی واژینالم بده برای دیدن ساک بارداری 

منم قبلش چکاب دادم و دوماه قبلش فولیک اسید خوردم از کسایی ک قبلا باردار بودم پرسیدم گفتن تا هفته هشت ...

عزیزم اگه حوصله داری از علایمت بگو

تاپیکاتو دیدم خیلی شبیه منه علایمت اخه . من کلا لاغر و کم غذا بودم . الان مثل گاو میخوام بخورم فقط.همش باید در حال خوردن باشم  وگرنه ضعف میکنم

تنگی نفس زیاد شدن دمای بدن اشتهام زیاد شده  سوزش سر معده شما چی؟

من تنگ نفس. گرسنگی دایم. ولی تهوع و ... اصلا ندارم . بعد خیلی فعال شدم . همش میخوام کار کنم و سرپا بشم. حتی همش دلم میخواد برقصم . در صورتی که خیلی ادم پر انرژی نیستم

بعد من یه نشونه عجیب دیگه . شکمم برجسته شده . یکم نگرانم چون عجیبه . میگن از 4ماهگی شکم بزرگ میشه اخ ...

ببین چیزی که فهمیدم نباید با این چیزای موشکافانه خیلی به خودت استرس بدی هر بدنی یه نوعه...

در مورد تهوع هم اینکه غالبا از هفته هفتم هشتم شروع میشه

اینکه سر حالو فعالی هم خدارو شکر کن

شما یک هفته از من جلوتری.

کدوم شهری؟ 

ببین چیزی که فهمیدم نباید با این چیزای موشکافانه خیلی به خودت استرس بدی هر بدنی یه نوعه... در مورد ...

4هفته و دو روزمه . نزدیک تبریزم. من پارسال یبار ناخواسته باردار شدم اما رشد نکرد انداختمش