الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شماهم اصلا دکتر نرفتی؟ من یه ماه پیش از بارداری رفتم ازمایش و اسید فولیک داد بهم . الان وارد هفته 5شدم. در واقع تازه تستم مثبت شده . نمیدونم کی برم دکتر. فردا شاید یه سر برم بهداشت. گنگ موندم . نمیدونم باید چیکار کنم
گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
شماهم اصلا دکتر نرفتی؟ من یه ماه پیش از بارداری رفتم ازمایش و اسید فولیک داد بهم . الان وارد هفته 5ش ...
منم قبلش چکاب دادم و دوماه قبلش فولیک اسید خوردم از کسایی ک قبلا باردار بودم پرسیدم گفتن تا هفته هشتم لازم نمیشه مگر اینکه مشکلی داشته باشی هفته هشتم برای قلب کودک اگه میخوای سونوی واژینالم بده برای دیدن ساک بارداری
تنگی نفس زیاد شدن دمای بدن اشتهام زیاد شده سوزش سر معده شما چی؟
من تنگ نفس. گرسنگی دایم. ولی تهوع و ... اصلا ندارم . بعد خیلی فعال شدم . همش میخوام کار کنم و سرپا بشم. حتی همش دلم میخواد برقصم . در صورتی که خیلی ادم پر انرژی نیستم
گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...