2777
2789

سلام دوستان

من تازه رفتم تو هفت هفته.دیشب ب اندازه ی کف دست ترشح قهوه ای رنگ داشتم بنظرتون طبیعیه ؟

کسی بوده مث من شده باشه؟؟

❤میشه واسه سلامتی گل پسرم ی صلوات مهمونم کنی❤مرسی مهربونا😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطری نداره اما برای اطمینان دکتر بهتون شیاف میده تا کنترل بششه. استراحت رو بیشتر کنید تا هفته 12 که جای بچه تون محکم بشه. رابطه جنسی هم فعلا صبر کنید تا لکه بینی کنترل بشه و کم

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
با دکترت مسورت کردی؟ شیاف استفاده میکنی؟ سونو رفتی؟

ن دکتر برای دوشنبه برام سونو نوشته.برای تشکیل قلب.امروزم جمعه هست بهش دسترسی ندارم.ن شیاف استفاده نمیکنم .اولین باره اینجوری شدم.

ن دکتر برای دوشنبه برام سونو نوشته.برای تشکیل قلب.امروزم جمعه هست بهش دسترسی ندارم.ن شیاف استفاده نم ...

استراحت کن استرس نداشته باش فردا زنگ بزن مطب از دکتر بپرس احتمالا بگه شیاف بزاری تا دوشنبه

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  
استراحت کن استرس نداشته باش فردا زنگ بزن مطب از دکتر بپرس احتمالا بگه شیاف بزاری تا دوشنبه

باشه عزیزم .خیلی ممنون 

ن دکتر برای دوشنبه برام سونو نوشته.برای تشکیل قلب.امروزم جمعه هست بهش دسترسی ندارم.ن شیاف استفاده نم ...

واسه منم دوشنبه نوشت

آخرین پریودی کی بوده؟

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
ببخشید عزیزم میشه بپرسم اولین روز آخرین پریودت کی بوده؟چون منم حامله ام مال من ۱۰ تیر بود،میخوام ببی ...

واسه من ۲تیر بود گفت دوشنبه برم سونو ک هشت کامل بشه ان شاءالله

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️

تورو خدا برو بیمارستان الان من احمق گفتم استراحت میکنم سونو دادم خوب بود دکتر گفت بازم بیا خریت کردم نرفتم بچم ایست قلبی کرد دیروز سقط کردم 

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید