2777
2789
عنوان

مهربانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2607 بازدید | 533 پست
مرسی عزیزم صدام کردی منم ۲۰۰صلوات میفرستم انشالله همه حاجت روا شین منم ارشد قبول شم🙏💐

مرسی از بزرگواری شما💛💖💙💜💚الهی که با بهترین رتبه ارشد قبول شی به حق امام زمان💞😙خیر ببینی الهی🙏😍

سلام ممنونم صدام زدی واقعا محتاج دعام توروخدا واسه مادرم دعا کنید منتظر جواب پاتولوژی هستیم 😢😢😢😢 ...

سلام عزیزم💚💜💙💖💛مرسی از مهربونیت😚💞الهی که همیشه سایه همه مادر را بالای سر بچه هاشون باشه و سلامت باشن🙏ایشالله به زودی زود مشکلاتتون بر طرف بشه و در کنار خانوادتون خوشبخت و با آرامش زندگی کنید به حق امام زمان😍😙الهی که خیر ببینی💟💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم💛💖💙💜💚داریم واسه حاجت دیگران صلوات میفرسیم و ثوابشو به امام زمان هدیه میکنیم💞اگر تمای ...

سلام گلم،سهم منم 200 تا فقط منم دعا کنید حاجت روا بشم. 

دخترم چراغ خونم

100من

❤ باش آغرسی:گجه چاغی یاتمادیم باش یاستغینا آتمادیم دئیب دوردوم وای باشیم توکدو گوزدن یاشیم هچ آنام دا یاتمادی باش یاستغینا آتمادی باشیم اوسته دایاندی شام کیمی منه یاندی درمان ایچیردی احمال باشیما گویدو دسمال دینجلیب یوخلادیم من آنا چوخ چوخ ساغول سن آنا الین وار اولسون گونلونده کدر سولسون❤