2777
2789
عنوان

مهربانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2607 بازدید | 533 پست
مرسی گلم💜💙💖💛💚عاقبت به خیر شی ایشالله😙🙏

منم ۱۰۰ برا سلامتی خواهرم به بیماری ام اس دچار ه 

و۱۰۰ برا بابام سرطان کلیه داره هرکی پست منو دید عاجزانه میخام براشون دعا کنه اخه من کسی رو جز اینها تو دنیا ندارم 

و خداوند انسان را در سختی ها افرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۰۰ برا سلامتی خواهرم به بیماری ام اس دچار ه  و۱۰۰ برا بابام سرطان کلیه داره هرکی پست منو ...

سلام عزیزم💜💚💛💖💙نوشتت رو که خوندم واقعا ناراحت شدم الهی که به حق امام زمان سلامتی شونو بدست بیارن🙏💞دعا واست یادم نمیره گلم به یادتم💕شما هم ایشالله به زودی زود بیای و خبر خوب شدن هر دوشونو بهم بدی🌼💐🌸الهی که حاجت روا بشی💟

سلام عزیزم💜💚💛💖💙نوشتت رو که خوندم واقعا ناراحت شدم الهی که به حق امام زمان سلامتی شونو بدست بیار ...

ممنون گلم انشااله و همچنین حاجت روایی شما و دوستان 

و خداوند انسان را در سختی ها افرید
@سحرناز333      @bahareziba      @mamanieariya      ...

عزيزم من الان متوجه شدم. منم 114 تا الان ميفرستم. واسه درس شدن مشكلاتمون و آرامشمون دعا كنين.

تانريم يالنيزجا سندن رجا ادييوروم ..... يارديم اد بانا........  
قربونت برم💖💜💛💚💙صلوات می فرستیم و ثوابشو به امام زمان هدیه میکنیم برای رفع مشکلات مردم💞و برای ظ ...

منم 313تا هدیه میکنم 🙏⁦❤️⁩

میشه برای حاجت روایی وعاقبت بخیریم1 دونه صلوات هدیه کنی ب روح بزرگوار رسول الله 🙏💞
سلام عزيزم ببخشيد من الان اومدم سايت چيزي مونده بردارم؟

سلام گلم💙💜💛💖صلوات ها از تعداد معین خیلی بیشتر شده و هیچ اشکالی نداره اگه بازم  بیشتر بشه💕اگر مایل هستید شرکت کنید😍😙