بچه ها داستان از این قراره من یه شب توی تاپیک یه کاربر اینجا مسابقه گذاشت اگه اینو حدس بزنی ۵۰میدمت منم درست گفتم درخواست دادمش گفتم حالا پولو میدی یا نه گفت اره الان همراه بانک ندارم شماره کارتتو بفرست رفتم سرکار میزنمت بعدششش هرچی گفتمش چیشد بفرست دیگه عزیزم چرا وقتی نمیخوای بفرستی شماره کارت میگی تو سایتتت عمومی و کلا هیچی جواب پیاممو نمیده الاننن از همون شب تمام تاپیکای منو زیر رو کرده و لایکشون میکنه بابا پولت هیچ چرا اینقد پیگیر منی تو تاپیکام هیچی ننوشتممم خریت از منه که شماره کارت فرستادم توی سایت عمومی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی هرچقدر هم سنت کم باشه بازم این رفتارات عجیبیه، اول که گیر سه پیچ دادی بهش باید پولمو بدی، خودت درخواست دادی بهش هعی گیر دادی پولم چیشد حالا بعد یه ماه اومدی تاپیک زدی که چرا لایکم کرده
چه جوریههه مگه چی گفتممم برو تاپیکامو ببین تازه هم من عکسمم توی سایت گذاشتم
خب عزیزم انقدر نگران نباش
تو کارتت زیاد پول هست؟ اگه نگرانی بزن به یه کارت دیگه پولاتو که خیال خودت راحت بشه نگران نباش اینجا کاری نمیتونن بکنن که
متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانِ👩🏻💼✨به تازگی صاحب یه طلافروشی کوچیک شدم😶🌫️با عشق کار میکنم و سختی میکشم که وقتی بچهدار شدم با افتخار بگه این مامانِ منه🤱🏻 سوالاتتون درمورد زبان رو با عشق جواب میدم🫶🏼
مرسی عزیزم ممنون ولی بیشتر نگران کاربریمم که آشنا نباشه واسه درد دل میام اینجا راحت حرف بزنم باید به ...
نه بابا اشنا نیست خودتو اذیت نکن
اگه هم اشنا باشه دیگه الان کاری نمیشه کرد که ذهنتو درگیرش نکن
متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانِ👩🏻💼✨به تازگی صاحب یه طلافروشی کوچیک شدم😶🌫️با عشق کار میکنم و سختی میکشم که وقتی بچهدار شدم با افتخار بگه این مامانِ منه🤱🏻 سوالاتتون درمورد زبان رو با عشق جواب میدم🫶🏼