2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه لطفا کمکم کنید؟

195 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها جون خوبید؟

یه سوال؛

من برای اقدام به بارداری رفتم پیش دکتر، دکتر برام چندتا آزمایش اولیه رو نوشت که انجام بدیم و بعد اقدام...

اما چون یه مدت زیادی فاصله افتاد بین دکتر و رفتن به آزمایش، دیگه ما کارمونو کردیم😅😅😅🤦‍♀️و هنوزم برا آزمایش نرفتیم😬😬

بنظرتون مشکلی پیش میاد؟

ینی حتما همه چی باید طبق نظر دکتر پیش میرفت؟؟؟

من رو لطفا لایک کن

چون منم جوابشو نمیدونم

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون آزمایشات مال سه ماه قبل از بارداریه نه سه روز!!!!!!!

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

ن اینهمه ناخواسته باردار شدن بدون ازمایش و این چیزا...بد به دلت راه نده..

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

من که دکتر نرفتم قرصم‌نخوردم دلم بچه میخواست هی هرشب برنامه داشتیم بعد دوماه حامله شدم الانم پسرم یکسالشه سالم و سرحاله خداروشکر. همه چیم خوبه واسه هردومون

لبریزم از سکوت بسیار
من که دکتر نرفتم قرصم‌نخوردم دلم بچه میخواست هی هرشب برنامه داشتیم بعد دوماه حامله شدم الانم پسرم یک ...

چندسالت بود؟

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.

من دکتر رفتم گفت آزمایشات خوبه و اقدام کن ، اسیدفولیکم نه قبل اقدام خوردم نه تو بارداری، الانم پسرم نه ماهشه ماشالله صحیح و سالم و باهوش. 

❤❤میشه برای نی نی دار شدن خواهرم یک صلوات بفرستین❤❤
من که دکتر نرفتم قرصم‌نخوردم دلم بچه میخواست هی هرشب برنامه داشتیم بعد دوماه حامله شدم الانم پسرم یک ...

خداروشکر هزارمرتبه🙏

همسر منم میگه اونهمه آدم بدون دکتر و اینا بچشون سالم و سلامته، ما چرا الکی وقتمونو تلف کنیم.. آخه مثلا برنامه داشتیم که تو ماه خاصی بدنیا بیاد😅😅😅

خداروشکر عزیزم خداحفظش کنه🙏 پس فک نکنم مشکلی بوجود بیاد ان‌شالله

فدات ان شاالله نینی شمام ب سلامتی بیاد.

نه عزیزم چ مشکلی

❤❤میشه برای نی نی دار شدن خواهرم یک صلوات بفرستین❤❤