2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه لطفا کمکم کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 21 پست
خداروشکر هزارمرتبه🙏 همسر منم میگه اونهمه آدم بدون دکتر و اینا بچشون سالم و سلامته، ما چرا الکی وقت ...

عزیزم‌من‌که عقد بودم با شوهرم‌گفتیم‌ بیا از الان شروع کنیم‌که تا چندماهه دیگه بشه اخه عاشق بچه بودیم‌دوتاییمون اما اصلا طولی نکشید و شد. من انقد باشگاه رفتم وزنه زدم وزنه رو شکمم‌گذاشتم اخرش فهمیدم حامله شدم. همه چی دست خداست

لبریزم از سکوت بسیار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌من‌که عقد بودم با شوهرم‌گفتیم‌ بیا از الان شروع کنیم‌که تا چندماهه دیگه بشه اخه عاشق بچه بودیم ...

اوخییییییی😍😍😍

ببخشید بعد رابطه چه مدت طول میکشه تا کسی باردار شه؟؟؟؟

اوخییییییی😍😍😍 ببخشید بعد رابطه چه مدت طول میکشه تا کسی باردار شه؟؟؟؟

من که ماهه دوم شدم یعنی یه مدت دائم‌رابطه داشتیم .البته شنیدم تا یکسال طببعیه بازم به خیلی چیزا بستگی داره مثل قرص جلوگیری من هیچوقت قرص نخورده بودم کسایی که قرص میخورن ممکنه بیشتر طول بکشه

لبریزم از سکوت بسیار
من که ماهه دوم شدم یعنی یه مدت دائم‌رابطه داشتیم .البته شنیدم تا یکسال طببعیه بازم به خیلی چیزا بستگ ...

آهان نه منم قرص نخوردم

من فقط نگراان این بودم که شاید وسطای بارداری یهو مشکلی بوجود بیاد و خودمو سرزنش کنم که چرا اولش با اصول پیش نرفتم... ولی خب اینطوری که میگید، درصدش کمه.. امیدوار باشم🙂🙂

آهان نه منم قرص نخوردم من فقط نگراان این بودم که شاید وسطای بارداری یهو مشکلی بوجود بیاد و خودمو سر ...

اره نگران نباش انقد موقع بارداری ازمایش میگیرن که جای نگرانی نیست

لبریزم از سکوت بسیار