2777
2789
عنوان

بلاک کردن جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال دارم نخندید لطفا😊 بلاک کنند چی میشه ؟ از کجا می فهمید بلاک هستید یا نه ؟ زنگ میزنید یا از ...

توى تلگر ام عكس پروفايل نداره و اخرين بازديد هم ميزنه last seen along time ago

توى اينستگرام صفحه طرف رو با سرچ نميتونى پيدا كنى 

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى

نه بابا.....دوره أين خز بازي ها گذشته نكن أين كارهارو

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

ببین من اوایل فک میکردم جاری بد تر ه و خیلی با خواهرشوهرام دوست شدم و خوووووب مثل دوست صمیمی ولی ی کلاهی سرزندگیم گذاشتن ک اندازه نداره حالا دیدم چقدر جاری هام بهترن اصنم هیچ ضرری نرسوندن. با یکیشون ک خیلی خوبم جاری نیست ک مثل خواهرمه هیچوقتم بدمنو نگفته و همیشه همه کاری کرده چ پولی چ کار کمک و خدمت رسانی ب من. ناراحت بشه تو روم میگه و ... اصن ماهه ماه 

همه مثل هم نیستن.

آخه خواهر شوهرا رو حساب داداششون و اینکه بچه های ما‌بچه های دادششون هم هستند کمتر بدخواه آدمن. ولی ج ...

منم همینو فکر کردم که وارد یه کار شراکتی با خواهرشوهرم شدم ی پول کلانی خوردن جالبه زنگ و اس میزنه خواهر شوهر مهربونم البته ب ظاهر  و فحش میده و اس بد میفرستخ شوهرمم حرمت نگه میداره اصنم دلش ب حال من و بچم و داداشش نسوخت. جالبه قهر کرده و قیافه میگیره اینو کجای دلم بذارم