ببین عشق اون اتیش تنده که قبل از ازدواج وجود داره بین اکثر زوج ها وقتی وارد زندگی مشترک میشه اینقدر پستی بلندی سر راه تو وهمسرت قرار میگیره که دیگه نمیشه اونجوری دیوانه وار طرفتو بپرستی، دعوا میکنی غر میزنی حتی گاهی قهرمیکنیداین معنیش این نیست که همو دوست ندارن اما اون تب تند عشق با وصال تبدیل میشه به همون دوست داشتن که از نظر شما معمولیه چیز بدی هم نیست قانونه طبیعته
همینم خیلیا ندارن همین دوست داشتن معمولی هم خیلی زوج ها بینشون نیست وارزوشو میکشن زوج هایی کع مث دوتاهمخونه هستم کسایی که حتی اگر شبها جاشونو جدا کنن به یه ورشونم نیست زیاد قهرمیکنن زیاد دعوا میکنن میزنن اوووف
اما
سیاست واقعا تو زندگی مهمه یه سری رفتارها هست که اگر هر دوطرف به قول معروف سیاست داشته باشن و رعایت کنن این دوست داشتنه همیشه ثابت میمونه زیاد میشه ولی کم نمیشه خب ذاتا بعضیا دارن بعضیا ندارن
مثلا یه نمونه کوچیکشو میگم تصور کن یه مرد ازبیرون بااعصاب خراب میاد یه زن بی سیاست عاشق میاد جلوش هی میگه چته چی شده تعریف کن به نظر من اون مرد هرچقدرم عاشق باشه نمیتونه تحمل کنه و ممکنه سر زنش داد بزنه
حالا فک کن اون مرد میاد خونه یه زن سیاستمدار که خیلی هم مدهوش طرفش نیست میاد طرف شوهرش میگه سلام آقا خسته نباشی کتشومیگیره وسکوت نهایت کاری که میکنه یه لبخند ویه چای تازه دم میاره آقا کم کم اعصابش اروم میشه وبه نظر من عشقش به زنش چند برابر میشه بخاطر شعور وفهم بالای زنش حتی شروع میکنه به درد دل کردن😊