2777
2789
عنوان

چطوری شوهرمو تو مشتم بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16463 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا همش شعاره حرفه مفته

عموت زن عموتو دوس داره واسه همینم اینطوری گفته

شوهرت تو رو دوس نداره واسه همین بی محلی میکنه

جوابا واضحه این ما هستیم که خودمونو گول میزنیم.

فقط و فقط و فقط در یک صورت میتونی شوهرتو تو مشتت بگیری اونم اینه که عاشقت باشه و عاشق شدن هم زوری نیست دست تو نیست.

نوه دارن . سنشون حدود ۵۵ ساله

خب از اول خیلی بهش داده🤭

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
اینا همش شعاره حرفه مفته عموت زن عموتو دوس داره واسه همینم اینطوری گفته شوهرت تو رو دوس نداره واسه ...

باخاک یکسانش کردی 

چرا سیاست خیلی مهمه خب یه ادم با سیاسته که یکی وعاشق خودش میکنه

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
اخه تو گوشیه همش از سر کار میاد تا وقتی میخابه تو گوشیه منم بدم میاد

وقتی اومد یه چایی یا میوه ای چیزی براش ببر دو سه ساعت بزار استراحت کنه بعد برین بیرون با هم به بهونه خرید یا سر زدن به خانواده ها یا پارک و گردش و سینما.... 

دستمو ول نکن🤲🏻
باخاک یکسانش کردی  چرا سیاست خیلی مهمه خب یه ادم با سیاسته که یکی وعاشق خودش میکنه

چه ربطی داره اخه

عاشق شدن قلبیه خودجوشه بدون برنامه ریزی اتفاق میوفته.

با خاک یکسان نکردم واقعیتو بهش گفتم

اکثر زن و شوهرا همو دوست دارن اما عاشق نیستن و خانوماشون اون دوست داشتن رو به اشتباه عشق تعبیر میکنن

اما در واقع عشق نیست فقط یه دوست داشتنه ساده است و از اون طرف مردی که عاشق زنشه میگن زنش سیاست داره در صورتی که اون زن هم یکیه عین بقیه زنا فقط شانس داره و شوهرش عاشقشه.

سیاست یعنی بدونی شوهرت از چی بدش میاد و رو چی حساسه،مثلا اکثر اقایون از زن غرغرو فرارین پس غرزدن ممنوع

از اینکه بین همسرشون و خانوادشون قرار بگیرن بدشون میاد،هیچوقت نباید بد خانوادش رو پیشش بگی

وقتی خسته و بی حوصله س وقت خوبی برای گله و بحث نیست چون اخرش دعواس

هیچوقت غرور و اقتدارش رو زیر سوال نبر

تاییدش کن همیشه،مثلا ی لباس پوشیده ک بهش نمیاد بگو عزیزم چقد قشنگه لباست چقدر بهت میاد ولی ای کاش اون پیراهن سفیده رو میپوشیدی اون بیشتر بهت میاد

ن زندگیت رو و ن شوهرت رو با کسی مقایسه نکن

بازجوییش نکن

خب عاشقمه. ولی به زبون نمیاره .

خب موضوع اینه که ادم عاشق نمیتونه عشقشو به زبون نیاره دست خودش نیست حتی اگه به رگبار ببندیش هم عشقشو به زبون میاره چون این ویژگی بارز فرد عاشقه.

اما درکل من از اینکه نظرمو گفتم پشیمونم و متاسفانه ۳ دقیقه گذشته و دیگه نمیشه پستمو حذف کنم.

شما سعی کن نادیده بگیری پست قبلی منو چون خیلی واقع گرایانه بود نباید تو این جور تاپیکا نظر واقع گرایانه گذاشت باید سعی کرد واقعیت ها رو پوشوند من اشتباه کردم.

چه ربطی داره اخه عاشق شدن قلبیه خودجوشه بدون برنامه ریزی اتفاق میوفته. با خاک یکسان نکردم واقعیتو ...

زنی ک سیاست رفتار با شوهرش رو نداشته باشه شوهرش رو فراری میده،چون آرامش رو از شوهرش و زندگیشون میگیره

و اون زن ی بازندس

وای چرا باید اخه شوهرامونو تو مشت بگیریم آخه  و چرا باید زن ها این میزان تلاش کنن که طرف رو جذ ...

یعنی چجوری ؟ از رفتارات بگو . برات مهم نیست شوهرت وابسته خانوادش باشه و دخالت کنن .وگرنه ماهم خوشمون نمیاد شوهرامون تو مشتمون باشن

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼