2777
2789

سلام من تخمدان هام ضعیفه هر ماه پریود میشم ولی هی عقب جلو میشه دو ساله باردار نشدم

با دارو فولیکولام به سایز خوبی میرسه ولی نکته مهم اینه که ضخامت اندومترم در روز ۱۱_۱۲ پریودیم همیشه روی ۵ هست

کسی بوده تنبلی داشته و آندومترش تقریبا مثل من بوده و باردار شده؟ سپاس🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزان گروه هست عالی حتی طرف بچه دار نمیشده توکل به خدا بچه دار شدن بدون هزینه فقط با ذکر برای رسیدن به حاجاتتون با عکس حاجات اعضا رو گذاشته شما هم امتحان کنید 

لینک گروه توکلت 

https://t.me/joinchat/NTwAHlf_WZF_2K_w6bcN-Ahttps://t.me/joinchat/NTwAHlf_WZF_2K_w6bcN-A

از روز اول پری یه قاشق نشاسته با آب سرد حل کن بخور تا روز ۱۳ این برا افزایش ضخامتت خوبه قرص استرادیولم خوبه

متفورمین ودوفاستون برا تنبلی خوبه

ورزش کن

وزنتو کم کن

استرس نداشته باش

مواد افزودنی دار نخور

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
عزیز جان ناراحت نباش تقریبا ۹۰ درصد خانوما مشکل تنبلی رو دارن،اونم انشالله با دارو خوب میشه چند سال ...

واقعا..یعنی بادارورفع میشه؟

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج 💔
واقعا..یعنی بادارورفع میشه؟

چرا نشه،امیدت بخدا باشه

انشالله که خوب میشه اگه مشکلت ضخامت باشه داروی استرادیول تجویز میشه 

خدایا خودت نگهدار فرزند کوچکم باش..برا سلامتیه خانواده ام یه صلوات مهمونم کنین.
الان مشکلم ضخامته. دکتر دوفاستون نوشته این ماه

احتمالا با این میره بالا صخامتت.شوهرت از داده؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد