2777
2789
عنوان

همه بهم میگن داری خیلی راحت خودتو بدبخت میکنی😔+داستان زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 52 پست
ینی الان ۱۹ سالته؟ خوب خیلی کوچیکی بذار بره سربازی خیلی مهمه بخدا پروانه کسبم نمیدن بهش اخ ...

مشکل بابام ک با سربازیش نیس ...مشکلش خانوادشه میگ من تورو ب این خانواده نمیدم😔

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
۱۳ سالم که بود از  پسری خوشم اومد ک هیچی راجبش نمیدونسم...گذشت و ما باهم دوست شدیم اون اوایل خی ...

الان تو الان ۱۷ سالته و علی ۲۱ سال؟ 

اسی بنظرت یکم زود نیس واسه برنامه ریزی جدی واسه آیندتون؟ 

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چیکار کنم؟دارم دیوونه میشم خانواده اصرار دارن پسره بیاد و من ببینمش و من گفتم بهشون بگه من قصد از ...

اینم بهت بگم عشقم خانواده خیلی مهمه

درخت اگه ریشه هاش گندیده باشه 

یا بی ریشه باشه ی چند روز سبزه 

بعد از تو سوراخ میسه و میپوسه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

ب بابات بگو یا با علی یا هیچکس 😑

دختر خالم دقیقا ای مدلی کرد درست شد

راستی الان علی کسیو دوس نداره یا نرفته خواستگاری

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

عزیزم خونواده خیلی مهمه 

بچه که از زیر بته به عمل نمیاد بالاخره تو اون خونه و خونواده بوده و از رفتار و آداب و اخلاق اونا رو داره

اگه خونوادش OK نیستن حق با پدرتونه این ازدواج به صلاح نیست

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

ازین حرفا بمنم میزدن ولی الان انتخابمو تحسین میکنن همه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

استاتر سنت خیییلی کمه.

تنها نصیحتی که میتونم بهت کنم اینه که تا حداقل 5 سال دیگه صبر کن و با هیچکس حتی علی ازدواج نکن.

شاید تا اونموقع علی شرایطش بهتر شد و بابات راضی شد.با کس دیگه هم اصلا ازدواج نکن.

خونوادتم بگو فعلا قصد ازدواج نداری

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
الان تو الان ۱۷ سالته و علی ۲۱ سال؟  اسی بنظرت یکم زود نیس واسه برنامه ریزی جدی واسه آیندتون؟& ...

چرا عزیزم جفتمون کم سنیم اما چیکار کنم؟الان بابام هموچیو فهمیده و گوشیمو گرفته من یا باید ب علی برسم یا کلا کنارش بزارم😔

ب بابات بگو یا با علی یا هیچکس 😑 دختر خالم دقیقا ای مدلی کرد درست شد راستی الان علی کسیو دوس ندار ...

بنظرت کلا ازدواج با کسی که خانواده بدی داره درسته؟

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
ب بابات بگو یا با علی یا هیچکس 😑 دختر خالم دقیقا ای مدلی کرد درست شد راستی الان علی کسیو دوس ندار ...

ن عزیزم این قضیه ها مال عید تا الانه

من چیکار کنم؟دارم دیوونه میشم خانواده اصرار دارن پسره بیاد و من ببینمش و من گفتم بهشون بگه من قصد از ...

مشکل خانواده علی چیه دقیقا؟ 

فقط اینکه سطح مالیشون از شما ضعیف تره؟ 

اگه واقعا دلایل قانع کننده داری،باید بتونی خانوادت رو متقاعد کنی 

و در ضمن،زمان بیشتری بده به خودتون

سنتون کمه

بذار پسره سربازیشو بره

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...

چرا عزیزم جفتمون کم سنیم اما چیکار کنم؟الان بابام هموچیو فهمیده و گوشیمو گرفته من یا باید ب علی برسم ...

حالا خانوادش چطورن مگه؟

قاچاق فروشن؟

مادرشون بدی؟

پدرش اهل دعواس؟

چطورین؟