2777
2789
عنوان

همه بهم میگن داری خیلی راحت خودتو بدبخت میکنی😔+داستان زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 52 پست
بنظرت کلا ازدواج با کسی که خانواده بدی داره درسته؟

ن خدایی نه بنظر من درست نی ولی خوب هیچکس خانوادشو خودش انتخاب نکرده

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         
حالا خانوادش چطورن مگه؟  قاچاق فروشن؟ مادرشون بدی؟ پدرش اهل دعواس؟ چطورین؟

عموهاشو بابام میگ قاچاق چی بودن😔باباشو فقط میگن اخلاق نداره و خوب نیس

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل خانواده علی چیه دقیقا؟  فقط اینکه سطح مالیشون از شما ضعیف تره؟  اگه واقعا دلایل قان ...

ن بابام مشکلش سطح مالی علی نیس..میگ از نظر فرهنگی بهم نمیایم...

من چیکار کنم؟دارم دیوونه میشم خانواده اصرار دارن پسره بیاد و من ببینمش و من گفتم بهشون بگه من قصد از ...

عزیزدلم 

من خودم دقیقا تو سن ۱۲ سالگی با پسری دوست شدم و دقیقا بعد ۴ سال با جنگ با خانواده باهاش ازدواج کردم الانم ۵ ساله دارم زندگی میکنم

خانوادش خیلی بیخوده عوضی هستن

الانم بیشتر دعواهامون سر خانوادشه 

و همین آدمو سرد میکنه

و همون علی آقایی ک میگی از همون خانواده هست و همون تربیتش کردن الان تو باغی و هیچی نمیدونی

ولی هیچوقت ی موقعیت خوب رو ب خاطر عشق بچگانه از دست نده 

من ی زمانی از تو حالم بدتر بود و شبا از گریه بیهوش میشدم ولی الان ی پسرایی با ی خانواده های باشخصیتی ک میبینم حسرت میخورم و میگم ارزش من از اینا خیلی بیشتر بود

میدونم حرفمو گوش نمیکنی و الان فقط میگی بدون علی میمیرم ولی من بهت توصیه میکنم چند سال صبر کن سنت ک از ۲۰ بگذره دیگه این آقا رو واسه ازدواج قبول نمیکنی

این حرفایی ک دارم بهت میگم ی زمانی از روانشناس و دوست و آشنا گرفته تا پدر و مادرم میگفتن ولی من نمی فهمیدم

شوهرمو خیلی دوست دارم

ولی میتونستم با کسی ازدواج کنم ک زندگی راحت تری داشته باشم

نمی گم کات کن چون نمیتونی البته بخوای میتونی ولی میدونم ک نمیخوای...

فقط خواهش میکنم ملتمسانه ازت میخوام چند سال صبر کن مطمئنم نظرت عوض میشه

در ضمن پسرا تو دوستی با بعد ازدواج خیلی فرق دارن

بزار یکبار این شکست عشقی رو بخوری تا قوی بشی و صیقل بخوری       به قول دکتر هلاکویی اگر نمیتونید طلاق بگیرید هرگز ازدواج نکنید    شمام اگر نمیتونید از کسی جدا بشید پس با کسی وارد رابطه عاشقانه نشید

عزیزم منم مشکل شمارو دارم اما برعکسش ولی شما یکم فکر کن سنتون خیلی کمه شاید فقط چون باهم بودین فکر میکنین عاشق همین یه پسر زمانی به بلوغ کامل فکری میرسه ک این سنو رد کنه که کلی دختر بیانو برن دوروبرش نه ک رابطه ای باشه ولی همرو بیینه و بین همه شمارو انتخاب کنه زودتصمیم نگیر ازش دور بمون اگه بعد از دوسال باز برگشت میتونی بگی که عاشقته یا شما بعد از دوسال باز فقط اونو دیدی بنظرم بهش بگو فعلا واسه ازدواج زوده و از هم دور بمونین این فاصله واقعی بودن احساستونو بهتون نشون میده و اگه مطمئن شدی از خواستنش بخاطرش بجنگ و خانوادتو قانع کن 

عزیزدلم  من خودم دقیقا تو سن ۱۲ سالگی با پسری دوست شدم و دقیقا بعد ۴ سال با جنگ با خانواده باه ...

واقعا؟میشه بیشتر توضیح بدی؟من همیشه با خودم میگم هیچکسی عین علی نمیتونه منو درک کنه و حالمو بفهمه و همه چیمو اون میدونه و بعد ازدواجم عین الان مهربونه و حرف گوش کنه ینی این فکرام بیخوده؟

زندگی گهر باری میشه پس

یاد فیلم شبی که ماه کامل شدافتادم

یادت باشه

عاقبت گرگ زاده گرگ شود

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه ها راست میگن عزیزم.فکر نکن زندگیت فقط رسیدن به علیه.خانواده خیلی خیلی مهمه.مامان بنسان حرفای خوبی زد.بعضی پسرا قبل ازدواج با بعدشون خیلی فرق میکنن اولش همیشه گلو بلبله بعدش که به خانوادش نزدیک میشی میفهمی شخصیت واقعیشو.  

بزار یکبار این شکست عشقی رو بخوری تا قوی بشی و صیقل بخوری       به قول دکتر هلاکویی ا ...

با خاطره ها چکنم؟دلمو چطوری ارومش کنم؟من ب صداش ب دستاش ب حرف زدناش عادت کردم چطوری کنارش بزارم😔😔

ابجی عجله نکن یه پسر 21ساله اگه خیلی تلاشگرم باشه قشنگ 5سال عقبه سربازی نرفته کار درست وحسابی نداره تحصیلاتشم نمیدونیم چیه خانواده خیلی خیلی مهمه خانوادتم مخالفن دیگه بدتر

بخدا برادرمن 21سالشه باید عینه بچه مراقبش باشم چن هنوز به بلوغ عقلی کامل نرسیدن  پسرا از 27ببعد میشه روشون حساب باز کرد

با خاطره ها چکنم؟دلمو چطوری ارومش کنم؟من ب صداش ب دستاش ب حرف زدناش عادت کردم چطوری کنارش بزارم😔😔

من شش سال زندگی مشترک داشتم با یه دختر که از جونمم عزیزتره  الان دخترمو ده روزه ندیدم    اما کاری ازم ساخته نیس پدرش نمیزاره   واگه اونجا برم قطعا کتکم میزنه    یعنی هیچ کاری از دستم بر نمیاد  مجبورم قوی باشم و به خدا توکل کنم  قطعا شرایط تو از من سختتر نیس   خاطراتتم از من بیشتر نیس   پس صبور باش       خدا  تنها دلیل آرامشه 

واقعا؟میشه بیشتر توضیح بدی؟من همیشه با خودم میگم هیچکسی عین علی نمیتونه منو درک کنه و حالمو بفهمه و ...

بخدا همش اشتباهه شما فقط وابسته اید فقققققط

من الان با خانواده شوهرم میشینم دوست دارم بالا بیارم انقدر فرهنگشون با ما فرق داره همون خانواده باعث میشه از شوهرت سرد بشی چون اینم از هموناست 

مطمئن باش اگر باهاش ازدواج کنی پشیمون میشی

خیلی زوووووده 

منم زود ازدواج کردم

فرهنگ خیلی مهمه بچه های تو در آینده میخوان بشن نوه های اون خانواده و اخلاق و رفتارشون کلا ب بچه ات میرسه..

فقط صبر و صبر و صبر 

درس بخون ب ی جایی برس دستتو بکن تو جیبت 

پس فردا ی خواستگار در شان خانوادت پیدا کن

خودتو بدبخت نکن تورو خدا

اوایل آدم داغه من میگفتم همه جا با فرهاد پوز میدم

ولی الان حتی جلو داداشم پدرمادرم از طرز حرف زدنش ک از تربیت خانوادشه خجالت میکشم

اکه این که میخوادبیاد خواستگاری پسر باخلاق وخوبیه حتما روش فکر کن خاطراتم کم کم کمرنک میشن 

منم یه شرایطی مثل توبرام پیش اومد ولی به حرف عقلم وخانوادم گوش دادم وتو24سالگی بایه پسر فرهنگی وخوب وخانواده دار ازدواج کردم وللان بسیار راضیم واحساس خوشبختی میکنم بخدا خانواده همسررررر خیلی مهمه من تجربه کردم بخاطر خانواده شوهرمه که توشهر غریب دووم اوردم ودوری از خانوادمو فراموش کردم