2777
2789
عنوان

چله بسم الله الرحمن الرحیم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 38 پست
به منم نی نی سایت یاد دادن  بسم الله الرحمن الرحیم  روز اول دو تسبیح روز دوم دو تسبیح&nb ...

درست.بسم الله الرحمن‌رحیم‌ب حق بسم الله الرحمن‌رحیم.ان شاالله منم میخام بردارم

.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز شما هم روز اول ی دور تسبیح میگفتی روز دوم دو دور؟تا روز چهلم؟

اره هر روز که میره جلو تعداد تسبیح هم بیشتر میشه الان روز ۲۶ 

۲۶ تسبیح گفتم

مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ،ز بامی که برخاست مشکل نشیند
چله بسم الله الرحمن الرحیم حتما باید از روز یکشنبه شروع بشه؟

نمیدونم من از یکشنبه شروع کردم 

دعام کنید

مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ،ز بامی که برخاست مشکل نشیند
برداشتم عزیزم،هنوز تموم نشده،نتیجه هم ندیدم.

حاج آقایی می گفت توی این چهل روز باید به اعمالتون هم دقت کنید و سعی کنید که گناه نکنید.این محرم قراره بردارم ،اطرافیان که نتیجه گرفتن.عزیزم می تونی ختم های چهل گانه رو امتحان کنی ‌‌‌‌من تعریفشو زیاد شنیدم کتابشم دارم اگه خواستی پدر خدمتم.

چله بسم الله الرحمن الرحیم حتما باید از روز یکشنبه شروع بشه؟

نه فکر نکنم، من از هر موقع که بوده شروع کردم،ان شاءالله شما هم به حاجت دلت میرسی و انتقالیتون درست میشه،

ذکر یا جوادالائمه هم خیلی خوبه نذر کن ان شاءالله هرچی به خیر و صلاحته برات پیش بیاد

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀