2777
2789
عنوان

چله بسم الله الرحمن الرحیم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذکر جواد الائمه تا چهل روزهه؟چجوری

میتونی بعد از هر نماز تو سجده ۱۴ مرتبه بگی یا جوادالائمه ادرکنی، یا ۱۴۰۰۰ تا نذرکنی 

من خودم نذر کردم‌ تا یه هفته روزی ۱۴ مرتبه ذکرو بگم، ببین اگر با نیت قلبی و اعتقاد باشه حتی یه بار هم بگی و توسل کنی اگر صلاح باشه حاجتت داده میشه

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

بچه ها من چندروز پیش جایی بودم خیلی نگران ، منتظر یه جواب، یه خانومی اونجا بهم گفت ذکر یا امام موسی بن جعفر ادرکنی رو زیاد بگو براش گشایش سختیای دنیوی خیلی مجربه، 

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

مثلا این یکیشه که خیلی ازش تعریف شنیدم

از جمله ختم های مجرب که برای برآورده شدن حوائج تاثیر زیاد دارد ، ختم صلوات مجرب است کشه برای قضای حاجت و دفع بلاها و نجات از ناراحتی ها و رسیدن به مقاصد و مطالب ، چهارده هزار صلوات به شرح زیر فرستاده شود :
اول ، وضو گرفته و دهان را با گلاب خوشبو نموده ، سپس سه مرتبه صلوات اسرارآمیز را خوانده و بعد از سه مرتبه صلوات اسرارآمیز که در ذیل می آید چهارده هزار صلوات به نیت چهارده معصوم ، به ترتیب به هر معصوم هزار صلوات فرستاد و هدیه به روح پاکشان نموده و اما صلوات اسرارآمیز چنین است :

اللهم صل علی سیدنا و حبیبنا و شفیعنا محمد ، خاء الرحمه 

خدایا ، بر مولای ما و حبیب ما ، و شفاعت کنندة ما محمد درود فرست که حاء رحمت ، 

و میم الملک و دال الدوام ،‌ السید الکامل الفاتح الخاتم 

و میم ملک ، و دال دوام و مولا و کامل و فتح کننده و خاتمه بخش [ پیامبران ] است ؛ 

کلما ذکرک و ذکره الذاکرون و کلما سهی و غفل عن ذکرک

هرگاه که تو را یاد می کنند و یادکنندگانش به یاد می آورند ، و هر گاه که از یادت غفلت می ورزد 

و ذکره الغافلون ، صلاه دائمه بدوامک ، باقیه ببقائک ، 

و غافلان او را یاد می آورند ؛ درودی که پیوسته است به دوام تو ، و باقی است به بقای تو ؛ 

لامنتهی لها دون ذلک ، و علی آله و اصحابه کذالک ، 

و منتهایی ندارد . [ نیز ] بر خاندان و یارانش چنین دروی نثار کن .

انک علی کل شیء قدیر و بالإجابه جدیر . 5 

که تو بر هر کاری قدرت داری و به اجابت سزاواری .