2777
2789

این دوره لتروزول داد ماما بهم بعد تموم شدن پریود دوروز رابطه داشتم بعدش دعوام شد اومدم خونه بابام

خیلی ناراحتم الان که این قرصو خوردم و رابطه ای نیست تبدیل میشه به کیست آیا؟

بادوروز رابطه بلافاصله بعد تموم شدن پریود ادم باردار میشه...

هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی...

دعوا در حدیه که پاشدی رفتی خونه ی بابات 

هنوز تو فکر اینی یه موجوده دیگه رو بیاری تو این دنیا؟؟؟ 

اول مشکلاتتونو حل کنید بعد اقدام کنید😕😕

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم تبدیل به کیست نمیشه. اول دعوا هاتونو حل کنید بعد یه فکر اوردن بچه بیوفتین

دستت درد نکنه اره والا بچم گوز بالا گوز میشه

دعوا در حدیه که پاشدی رفتی خونه ی بابات  هنوز تو فکر اینی یه موجوده دیگه رو بیاری تو این دنیا؟ ...

دعوامون همین سر بچه اوردنه من خونم جای دیگس

فعلا میمونم خونه پدر شوهرم

شوهرم میگه بچه بیار

منم میگم اول بریم خونمون بعد

اونم از شانسم بچه دار نمیشم و به شوهرم میگم خودم نمیخوام

تو رو خدا اینقد زود قهر نکنید خونه رو ول نکنید نرید رو سر پدر مادراتون

شما اگه مشکلت جدیه چرا به فکر بارداری هستی 

اگه جدی نیست چرا عاقلانه رفتار نکردی و از خونه ت اومدی بیرون

به خدا ضررش تو دراز مدت مال خودته

همه ی زن و شوهرا دعوا میکنن ولی درصد کمی میرن بیرون از خونه

فکر کن به این شیوه عادت کنی و سال بعد بخوای به قهر بری خونه بابات و شوهرت بچه  ۳_۴ماهه تو بگیره بگه حالا برو اونوقت چیکار میکنی؟

دعوامون همین سر بچه اوردنه من خونم جای دیگس فعلا میمونم خونه پدر شوهرم شوهرم میگه بچه بیار منم می ...

اه تازه خونه پدرشوهرتم زندگی میکنی عزیزم اصلا کوتاه نیا اول برو خونه جدا بعد بچه دار شو وگرنه پدرت دراومده ببخشید رک گفتم

دستت درد نکنه اره والا بچم گوز بالا گوز میشه

گوز نه;قوز

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
واقعا میفهمین دارین چیکار میکنین؟ اگه دعوا اوتقد بزرگ و مهم بوده که خونه رو ترک کردی پس بچه چیه؟ ب ...

اره ولی برا منو شوهرم یه راه نجاته که از شر مادر شوهرم اینا راحت شم 

منو همسرم همدیگرو دوست داریم ولی مادر شوهرم نمیزاره برم خونه خودم همینکه میرم بیرون خودشو میزنه به مریضی شوهرم مجبور میشه بمونه پیشش