یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان نگاه کردم سونوهامو روز ۱۱ پریودی ضخامت آندومترم 7/6 m بوده روز ۱۶ پریودی انتقال دادم
من روز 13 9/2 بودش ولی گفت کیفیت پایینه که فک کنم منظورش همون 3 خطی نشدن بود، گفتش حیف جنیناتون هست که انتقال بدید، این ماه استرادیول میخوردم، برای ماه بعد لتروزول برام تجویز کرد، دیگه توکل بر خدا، شما استرادیول استفاده میکردین؟
من روز 13 9/2 بودش ولی گفت کیفیت پایینه که فک کنم منظورش همون 3 خطی نشدن بود، گفتش حیف جنیناتون هست ...
بله استرادیول رو از قبل از انتقال دکترم تجویز کرد تا هفته ی ۱۲ بارداری.من شهرستانم همینجا تو شهر خودم ivf کردم دکترم کلا به جنین فرش اعتقاد نداره بعد از پانکچر بهت استراحت میده و ماهه بعد پروسه ی انتقالو شروع میکنه.من با جنین فریز باردار شدم
منم تو سیکل انتقال جنین فریز بودم که دیگه کنسل شد، روزی چندتا استرادیول میخوردی عزیزم؟
قبل از انتقال دوتا .بعد از انتقال شد ۴ تا.بقیه کسایی که با من تو پروسه بودن هم همین مقدار بهشون داده بود انگار که اعتقادش این بود.من شوهرم مشکل تعداد و تحرک اسپرم داشت بخاطر همین میکرو کردیم