2777
2789
عنوان

بین دوتا زنداداشا گیر افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 55 پست

حتما شما کاری کردید که حساسیت درست شده مثلا کوچیکرو خیلی تحویل گرفتید رفتار باید متعادل باشه بلاخره حساس میشه هر کی هم باشه با توجه به اینکه میگی قبلش خیلی هم با هم خوب بودید ولی این زنداداش کوچیکتم کم خودشیرین نیستا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه اه رفتار زن داداش بزرگت خیلی رو مخه

البته جاری کوچیکه منم همینه و اصلا به من سلام نمیده و تا ما  بریم جایی اگه اونجا باشن پا میشه میره با اینکه هیچ مشکلی با هم نداریم این اینجوریه دلیلش رو هم فقط خودش و خدا میدونه ولی منم اهمیت نمیدم میگم داره خودش رو اذیت میکنه اینجوری

وا زن داداش بزرگه چقدر ضايع داره حسودي ميكنه ولي مادر شما نم نبايد از طرف زن داداش بزرگه از زن داداش ...

آخه  اون موقع کوچیکه تازه اومده بود تو خانواده بعد یهو این از جلوش رد شد سلامم نداد کوچیکه ناراحت شد بغض کرد سر همون مامانم شرمنده شد

من میتونم دوست خوب تو باشم:)

تو نباید حرف بزنی 

پدر یا مادرت یا برادرت باید بهش بگن کاراش زشته

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

کی خبرو به گوش زن داداش بزرگه رسونده که کوچیکه از شعورش حرف زده؟؟ کار شما دخالت نکنا  که نبود احیانا

نخ دادن همیشه هم بدنیست😏به بعضیها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎
زن گنده ٢٧ ساله!!!!؟؟؟ 😳 اين طرز حرف زدن درست نيست ٢٧ سال سن زيادي نيست كه اينجوري بگيد

زیاده

نسبت به ۱۷ سال

این کارا که این میکنه کارای بچگانه ای

من همونم که خدا به فرشته هاش گفته این هرچی خواست بهش ندید
حتما شما کاری کردید که حساسیت درست شده مثلا کوچیکرو خیلی تحویل گرفتید رفتار باید متعادل باشه بلاخره ...

بنده خدا تنها کاری که نمیکنه خودشیرینیه 

و اینکه میگید خیلی تحویل گرفتید عزیزم شما این دوتا رفتار رو بذار کنار هم شما سمت کدوم ادم میری؟

تو نباید حرف بزنی  پدر یا مادرت یا برادرت باید بهش بگن کاراش زشته

من هیچوقت چیزی نمیگم عزیزم چون میدونم به من ربطی نداره😊

ولی کلا کلافه شدم😐

بنده خدا تنها کاری که نمیکنه خودشیرینیه  و اینکه میگید خیلی تحویل گرفتید عزیزم شما این دوتا رف ...

اره خوب بزرگه هم خیلی داره تند میره دیگه انقدر تابلو حسودی نمیکنن ولی بخدا سادست اگه موزی بود جلو زبونشو میگرفت