2777
2789
عنوان

بین دوتا زنداداشا گیر افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسع دیگع🤨 گیر دادی ول نمبکنی من برا استارتر پیام گذاشتم مخاطب پیام شما نبودی

گير دادي يعني چي؟ حالا بده دارم بهت ياد ميدم به هر رده سني چي ميگن!؟ خجالت نكش عزيزم پرسيدن عيب نيست ندونستن عيبه

منم از جارى جديدم خوشم نمياد😣😣

با اينكه خانواده ى شوهرم همه جوره منو قبول دارن و اونو به اجبار پذيرفتن، اما از هيچى براش دريغ نميكنن. واسه ازدواج ما همش گفتن نداريم و نميتونيم، جهاز و خونه و مابقى خرج عروسى رو بابام داد. اما واسه اينا زمينشونو فروختن چون عروس خانم گفتن بايد كمكمون كنيد. از الانم كلى دستور داده كه عروسيش چطور بايد باشه. من با خانواده ى شوهرم هيييچ مشكلى نداشتم اما اين چيزارو كه ميبينم، خيلى حرصم ميگيره. دلم واسه بابام ميسوزه كه تا گفتن نداريم، همه چيزو برعهده گرفت😔

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ

حسادت جاری به جاری یه حس کاملا طبیعیه مخصوصا این زنداداش کوچیکه شما با اخلاقایی که ازش تعریف کردی واقعا حسادت برانگیزم هست ولی بروز دادن این حسادت اونم به این شکل با توهین و تمسخر فقط نشونه بی سیاسیته زنداداش بزرگتونه و نتیجه ای جز از جلو چشم افتادن خودش نداره شماهم اگه به قول خودت رابطتون انقدر صمیمیه که هزت به دل نمیگیره رفتارای اشتباهشو بهش گوشزد کن اگرم که نه کلا جیزی نگو ولی اگرم بدگویی به ناحق کرد شما بهشبگو که دا ه به ناحق قضاوت میکنه بزار بفهمه که با بدگویی از جاریش نمیتونه پیش شما عزیز باشه

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔

جاری بزرگه منم اینجوری 

ما اصلا باهم هیچ بحثی دعوایی چیزی نداشتیم ولی اولا ک تازه عروسی کرده بودم اصلا جواب سلاممو حتی نمیداد

الانم همونجوریه فقط بااین تفاوت ک ی روز خوبه بامن قشنگ باهام حرف میزنه دعوتم میکنه خونش یماه باز جواب سلاممو نمیده یا مثلا وقتی من میرم خونه مادرشوهرم اونجا باشه پا میشه میره 

من خیلی سردرگمم از کاراش

جاری بزرگه منم اینجوری  ما اصلا باهم هیچ بحثی دعوایی چیزی نداشتیم ولی اولا ک تازه عروسی کرده ب ...

وای چقدر اینجور شخصیتا اذیت کننده هستن.آدم تکلیف خودش رو نمیدونه.ولی خیلی زیادن شما سعی کن در کل ندید بگیریش چه خوبش رو چه بدش رو.در این صورت اذیت نمیشی.حالا خوبه جاری شما در ماه تغییر میکنه خواهرزاده شوهرم که متاهله ساعتی این مدلیه الان سلام و خنده و ...یک ساعت بعد داد و بیداد و عصبانیت و ترک محل و...😄😄😅😅

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍