2777
2789
عنوان

درمان كيست با زاج سفيد

11309 بازدید | 14 پست

سلام خانما ...چند روز پيش خوندم يك خانمى نوشته بود با زاج سفيد كيست درمان ميشه خيلى سريع ، يعنى نوشته بودن سه شب قبل از خواب انجام بشه كه شب اول اندازه يك عدس زاج بذاريم تو واژنمون و روز دوم اندازه يك عدس نبات بذاريم روز سوم دوباره زاج...ميگفتن بعد يك چيزاى سفيدى مثل دمبه گوشتى ازشون دفع شده  و همون ماه سونو دادن گفتن كاملا كيستت ازبين رفته

منم انجام دادم ولى خب امشب تازه شب سومم ميشه ولى با اين وجود منم امروز رفتم دسشويي دقيقا همون چيزاى سفيد دمبه مانند ديدم 

ممكن واقعا دفع شده؟؟؟كسي تجربه داشته؟؟؟

راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او
😥😥😥😥😥 چ کار ترسناکی کردی

خيليا انجام ميدن فقط براى اينكه خاصيت تنگ كننده داره...حالا من براى درمان. ازش استفاده كردم ولى بعضيا ميذارن زاجو بعدش به چند ساعت رابطه دارن چون خيلي تنگ ميكنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانس اوردی چون زاج برای یسریا افتضاح حساسیت میده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
حالا برو سونو بده ببین واقعا دفع شده یا ن. اگه شده بود لطفا بیا بگو

اره حتما چشم 

البته در كنارش رازيانه ميخورم و عسل و سياهدونه صبا ميخورم و شبا هم زير دلم با روغن زيتون ماساژ ميدم

عزیزم شما زاج گذاشتی راضی بودی؟؟؟ همون ماه باردار شدی؟؟؟ واینکه چجوری گذاشتی؟؟؟با اپلیکاتور؟؟؟

سلام عزیزم

نه همون ماه نه

دو سه ماه بعدش اما نمیدونم کیستم رفع کرد یا نه چون سونو نرفتم بعدش، شهریور زاج گذاشتم آذر باردار شدم

نه با دست، یک گوله با دستم گذاشتم