2777
2789
عنوان

خانومای خوشتیپ فقط لطفا بیان

122 بازدید | 12 پست

سلام به همه خوشتیپا . بچها من رون و باس.نم خیلی چاق وزشته ولی بالاتنم خوبه. الان ۲ ماهه ایروبیک میرم ولی اصلا کم نشده اندازش . کسی تجربه ای از لاغر شدن رون و باس.نش داره؟؟؟ خوشتیپا راهکار بدید تا نتیجه رو هفتگی بگم

ز گیتی دو کس را سپاس ؛ یکی حد شناس ... دیگری حق شناس

خانما سیستم بدنشون اینه به دلیل اینکه بدن میخواد اماده حاملگی باشه‌ . پایین تنه چربی ذخیره میکنه . حتما باید رژیم باشی. ورزش اسکات عالیه. فرم میده به پاهات و باسن. و پیاده روی زیاد. حذف چربی و شیرینی و کربوهیدرات

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما سیستم بدنشون اینه به دلیل اینکه بدن میخواد اماده حاملگی باشه‌ . پایین تنه چربی ذخیره میکنه . ح ...

پیاده روی لاغر میکنه پاها و با س ن و؟ من باس نام خیلی بزرگ نیست هر روزم تردمیل میرم

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی
پیاده روی لاغر میکنه پاها و با س ن و؟ من باس نام خیلی بزرگ نیست هر روزم تردمیل میرم

بله. پیاده روی همراه با اسکات خوش فرم میشه. روزی ۱۰۰ تا اسکات پا باز بزن. بعد یک ماه نتیجه رو ببین

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

خوب باید با این کنار بیای که هیچوقت تخت نمیشه احتمالا هیکلت فرم گلابی هست منم فرم بدنم مثل شماست 85 کیلو بودم شدم 52 با ورزش و رژیم دو سال هم طول کشید)(البته الان 60ام)باید صبر داشته باشی و پشت کار پیاده روی زیاد بکن

خوبی هیکل گلابی اینه که هرچقدرم لاغر بشی با سن داری روناتم هرگز قلمی نمیشه ولی میتونی با ورزش سفت و خوش فرمش بکنی ولی تو پر 

واقعا خوشحال باش فرم بدنت اینه چون یکم دیگه تلاش بکنی و ادامه بدی همیشه، هیکلت عالی میشه