2777
2789
عنوان

خواستگارم بچه طلاقه

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 56 پست
هم سطح نیستیم من ارشد دارم ولی سطح شعور و صحبتش از بچه های دانشگاه ما بالاتره والا🤭😁 مشکلات عاطفی ...

راستش

با از خودت پایین تر ازدواج نکن چه تحصیلی چه شغلی چه پولداری

با هم کف خودت وصلت کن

ادم ازدواج می کنه که پیشرفت کنه نه از چیزی که خونه پدرش بود پایین تر بیاد 

ممنونم عزیزم درست میگی. یه سری عقده ها هممون داریم. باید بریم مشاور

ربطی نداره اصلا ب این‌موضوع من شوهرم‌ وقتی عذابهایی که کشیده رو برام تعریف میکنه تاچند روز اعصابم خوردمیشه وازکل خانوادش متنفرمیشم اما اون همشون روبخشیده عقده ای بودن ب ذات ادم بستکی داره نه اینکه چون بچه طلاقه حتما عقده ای شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کی بزرگ شده همسر منم بچه طلاقه

عزیزم با مادربزرگ و پدربزرگ. پدربزرگم فوت کرد سال ها پیش. چون شرایطت اینجوریه، تو چیز خاصی دیدی از شوهرت؟ یکم زیاد بهت وابسته نیست؟ خانوادت مخالفت نکردن؟ تجربت رو بهم میگی عزیزم؟ 

ربطی نداره اصلا ب این‌موضوع من شوهرم‌ وقتی عذابهایی که کشیده رو برام تعریف میکنه تاچند روز اعصابم خو ...

عزیزم اشتباه برداشت نکن. عقده تو لفظ بد میدونیم وگرنه بد نیست و همه یه سری کمبود ها به خاطر خاطره های بد کودکی دارن که بعدا تو ضمیر ناخودآگاه ثبت میشه و دست خودمون هم نیست. منم مثل توام از خانوادش بدم میگیره ولی خودش با دل بزرگش بخشیده، یه جاهایی هم من اصرار میکنم ببخشه و خوب بمونه

امیدوارم مثل شوهرت باشه، چقدر عالی. برا منم دعا کن. خانوادت مخالفت نکردن؟ چون خانواده من مخالفت کردن ...

خانوادم نمیدونستن کل ماجرارو فقط گفته بودن پدرشون زن گرفته و یه شهر دیگه است موقعی ک اومدن خواستگاری من مادرشوهرم فوت شده بود ولی شوهرم همه چیو خودش به من گفت 

انشالله عزیزم ازخدا میخوام هرچی خیر وصلاحته برات اتفاق بیفته سعی کن تو شناخت شوهرت تلاش کنی خودشو بشناسی نه این که بخاطر گذشته اش  وخانوادش قضاوتش کنی

شوهر من و برادرشوهرم که خیلی خانواده دوستن واهل هیچی نیستن میگن نمیخوایم مثل پدرمون بشیم چون دیدیم زندگیمون خراب شد

هم من هم همسرم بچه طلاقیم گوش شیطون کر زندگیمون زبون زد همه تو فامیله ولی حقوقش خیلی کمه خونه و ماش ...

انشاالله پایدار باشید. والا منم یک و نیم میگیرم. رو هم تو ماه یه سه و نیم تا چهار میمونه. من براشون میخوام شرط بزارم که عروسی و طلا نمیخوام ولی یه خونه هرچقد کوچیک بهمون بدن، هرجای شهر هم باشه که فقط کرایه ندیم. خانواده مادریش پولداران اگه بخوان میتونن. اگر کرایه ندیم فکر کنم بتونم مدیریت کنم🤭😍😘

انشاالله پایدار باشید. والا منم یک و نیم میگیرم. رو هم تو ماه یه سه و نیم تا چهار میمونه. من براشون ...

بعید میدونم کمک کنن بهتون همه قبل عروسی میگن توبرو جلو ما کمک میکنیم ولی موقعش ک میشه همه جا میزنن 

باکی اومده خواستکاری شوهرت؟

خانوادم نمیدونستن کل ماجرارو فقط گفته بودن پدرشون زن گرفته و یه شهر دیگه است موقعی ک اومدن خواستگاری ...

انشاالله همینی که میگی بشه، تو و شوهرت هم روز به روز پیشرفت کنید با هم😘

انشاالله پایدار باشید. والا منم یک و نیم میگیرم. رو هم تو ماه یه سه و نیم تا چهار میمونه. من براشون ...

خوب خداروشکر ببین اگر بچه خوبیه چرا که نه به نظرم با یه بزرگترم مشورت کن و بگو ببینتش یه ملاقات داشته باشه با کسی اگر تایید شد اونوقت اجازه بده بیان خواستگاری 

انشاالله خوشبختیت ابدی باشه، دست راستت رو سرما🤗

ایشالله توهم خوشبخت میشی عزیزم منظورم اینکه نخوایم ازرو خانواده قضاوت کنیم این جور بچه ها قدرشناسترن چون طعم تلخ طلاق چشیدن هیچ وقت نمیزارن زندگیشون به طلاق وکشمکش ودعوا ختم شه انگار یه ترسی دارن اگه بچه دار شی که بیشتر مراعات میکنه چون شاهد دعوای خانوادشون بودن .

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
والا مامانش و مامان بزرگش میخوان بیان. راست میگی اینم حرفیه

از اول واسشون شرط بذار که درصورتی ک خونه بهتون بدن قبول میکنی چون منم خانواده مادری شوهرم خیلی پولدارن همه گقتن وقتی ازدواج کردین  سهم ارثی شوهرم از پدربزرگش بهش میدیم ولی باورت میشه حتی عروسیمون نیومدن ک کادو بهمون ندن بهونه اوردن هیچ کمکی هم بهمون نکردن برادرشوهرمم گفت من عروسی میگیرم براش موقع عروسی ک شد خودمون همه پولشو دادیم ما میخواستیم بریم ماه عسل برادرش ک این حرف زد خانوادم گفتن عروسی اخرم همش پای خودمون افتاد خلاصه ک از لحاظ مالی خیلی اذیت شدیم ولی خداروشکر گذشت

ازمن به تونصیحت به وعده ها اصلا گوش نکن هروقت عمل کردن باورکن