2777
2789
عنوان

خواستگارم بچه طلاقه

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا بچه هایی که والدینشان اعتیاد دارن دو دستن یا مثل اونا میشن و در آینده معتاد یا چون عواقب بد اعتیاد رو تو زندگیشون دیدن میتونی کاملآ مطمئن باشی هیچ وقت سمت مواد نمیره باید بفهمی خواستگار تو کدوم دسته اس

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
حتی اگراز دو سالگی با هم زندگی نکردن و پدرشم ازدواج کرده و رفته؟ 

هر چی باشه موثره...مطمئن باش اون عقده بی خونواده ای رو داره و معلوم نیست بعدا چجوری بروز بده...عزیزم حالا از بزرگترا کمک بخواه ...انشالله که خیره

قشنگ ترین فرمول زندگیم:من+تو=یه دنیا عشق😍😘👑💕💞💑💏
حتی اگر از دوسالگی باهاشون کلا زندگی نکرده؟ هم مامان هم باباش الان ازدواج کردن و چند تا بچه هم دارن

پس با کی زتدگی کرده؟؟؟؟

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
کلا بچه هایی که والدینشان اعتیاد دارن دو دستن یا مثل اونا میشن و در آینده معتاد یا چون عواقب بد اعتی ...

دقیقا موافقم، خودش مسلما همش میگه من چون دیدم سمتش نمیرم، امیدوارم حرفاش راست باشه

منم شوهرم تقریبا میشه گفت بچه طلاقه پدرشوهرم زن دوم گرقت ومادرشوهرم برای همیشه جدازندگی کرد ازش یعنی توی شناسنامه طلاق نگرفتن ولی خونه شون جدا بود کلا اون یه شهردیگ زندگی میکرد مادرشوهرم و بچه ها یه شهردیگ وهیچ کاری باهم نداشتن تا زمانی ک مادرشوهرم فوت شد پدرشوهرم اصلا ادم خوبی نبود یه مرد بداخلاق ک همش زن بچه ها رو کتک میزد و تموم پولشو خرج زنای خراب میکرد ولی شوهرم چون دقیقا نقطه برعکسشه انقدمهربون واقا ودست دلباز و وفاداره که همه دوسش دارن

میگه من خودم اون روزا رودیدم هیچوقت توزندگیم اون کارا رو نمیکمم

شرایط اقا که گفتی مثل درامد و تحصیلات  و... دیگه بستگی به خودت داره که هم سطحی باهاش یا نه ولی ...

هم سطح نیستیم من ارشد دارم ولی سطح شعور و صحبتش از بچه های دانشگاه ما بالاتره والا🤭😁 مشکلات عاطفی هم احساس میکنم داره مثلا زیاد به من وابسته هست و می‌ترسه من بزارمش برم یه روزی

منم شوهرم تقریبا میشه گفت بچه طلاقه پدرشوهرم زن دوم گرقت ومادرشوهرم برای همیشه جدازندگی کرد ازش یعنی ...

امیدوارم مثل شوهرت باشه، چقدر عالی. برا منم دعا کن. خانوادت مخالفت نکردن؟ چون خانواده من مخالفت کردن