2777
2789
عنوان

وزن نگرفتن بچه 6ماهه😭

4955 بازدید | 57 پست

سلام مامانا.پسر من 6ماهشه اول دچار کندی رشد شد الانم که افت وزنی پیدا کرده از4ماهگی به بعد اینطوری شده .از ادرار دادم براش عفونت ادراری نداشته.اشتهاشم عالیه .شیرم خوب میخوره.شیر خودمو میخوره.سینه خیزم میره.خوابشم خیلی خوبه .ولی اصلا وزن نمیگیره تازه وزنم کم میکنه.بخدا همه زندگیمو تعطیل کردم فقط چسبیدم به غذای مقوی درست کردن برا این فسقل خان.دیگه خل شدم کلا.هرکس تجربه ای داره راهنماییم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنش چقذره ؟؟ این ماه چقدر اضافه کرده؟؟ غذا کمکی میدی؟؟

وزن موقع تولدش بوده 4150 با قد 54 .4ماهگی 8و300 بوده اما الان 7500 شده.این ماه که اصلا وزن نگرفته تازه کمم کرده.اره غذای کمکی بهش میدم .هر غذای مقوی که بهم گفتن وخودم بلد بودمم براش درست کردم 

عزیزم دکتر چی میگه؟ رو‌ وزن طبیعی خودش هست یانه؟ اگه فقط خودت میگی لاغره و ناراحتی که خب بعضیا جسه تپل ندارن مثل پسره من همه چی میخوره و ماشالله ورجه وورجه زیاد داره تپل نمیشه معمولیه

عزیزم دکتر چی میگه؟ رو‌ وزن طبیعی خودش هست یانه؟ اگه فقط خودت میگی لاغره و ناراحتی که خب بعضیا جسه ت ...

نه عزیزم دکترشم میگه کمبود وزن داره الان.درکل میگه وقتی بچه وزن کم میکنه یعنییه جای کار میلنگه