2777
2789
عنوان

وزن نگرفتن بچه 6ماهه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5121 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم اگه نزدیک کرج باشی یه دکتر عالی معرفی کنم بهت🙁

نه متاسفانه نیستم.اما یزدم قطب پزشکی ایرانه.خیلی دکترای خوب داره اما نمیدونم چرا هیچکس نمیفهمه این بچه چرا وزن نگرفته

نه دکتری که من میرم از کل ایران میان پیشش دکتر صباغیان فوق تخصص گوارش اطفال معجزه میکنه، من کلا پسرم ...

چقدر خوب .اگه ببینم اینجا نتیجه نمیگیرم میارمش پیش همون دکتر.خیلی لطف کردی عزیزم

نشون اینکه ب لاکتوز شیرت یا لبنیاتی ک شما میخوری حساسیت داره باعث میشه چیزی جذب بدنش نشه وزن کم کنه

جدی؟؟؟من که دیگه بهسرم زده اصلا بهش شیر خودمو ندم وبراش شیر خشک بگیرم.برا شنبه براش نوبت گرفتم پیش یه دکتر دیگه ببینم نظرشچیه

چقدر خوب .اگه ببینم اینجا نتیجه نمیگیرم میارمش پیش همون دکتر.خیلی لطف کردی عزیزم

این ماه به جای غذا کمکی بهش شیر خشک بده .

حتما وزن اضافه میکنه.

غذا تو این سن اصلا روی وزن تاثیری نداره

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
این ماه به جای غذا کمکی بهش شیر خشک بده . حتما وزن اضافه میکنه. غذا تو این سن اصلا روی وزن تاثیری ...

واقعا اینطوریه؟خب این بچه خیلی خوبم شیر خودمو میخوره.لااقل باید ماهی اصلا 200 گرم وزن بگیره 

نشون اینکه ب لاکتوز شیرت یا لبنیاتی ک شما میخوری حساسیت داره باعث میشه چیزی جذب بدنش نشه وزن کم کنه

من فقط یبار دیدم که مقعدش حالت سوختگی داشت.اونم بخاطر اینکه دیر تعویضش کرده بودم .دیگه ندیدم.یعنی همون یبار برا همین مسئله بوده

چه شیر خشکی از همه بیشتر رو وزن گیری تاثییر داره

فعالیتش در چه حده؟

دختر من ۱۱ماهشه.

۳ وعده در روز غذا میخوره هر وعده در حد ۲ تا قاشق غذاخوری.

بدون هیج میان وعده ای.

فقط شیر خشک روزانه ۱۲۰۰ تا ۱۴۰۰ تا میخوره.

الان تو رژیمه به خاطر افزایش وزن.

شیر خشک هم فرقی نمیکنه چی بخوره.

فقط زیاد بخوره

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl