2777
2789
عنوان

وزن نگرفتن بچه 6ماهه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4959 بازدید | 57 پست
فعالیتش در چه حده؟ دختر من ۱۱ماهشه. ۳ وعده در روز غذا میخوره هر وعده در حد ۲ تا قاشق غذاخوری. بدو ...

پسر من 4وعده غذا میخوره اونم واقعا مقوی براش درست میکنم.با شیر خودمم کامل میخوره.فعالیتشم در حد سینه خیز رفتنه فقط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعالیتش در چه حده؟ دختر من ۱۱ماهشه. ۳ وعده در روز غذا میخوره هر وعده در حد ۲ تا قاشق غذاخوری. بدو ...

چه شیر خشکی میخوره؟بنظرتون اگه بجای شیر خودم شیر خشک بدم بهتر وزن میگیره.اخه بچم انقدر تپل بود الان اینطوری شده

چه شیر خشکی میخوره؟بنظرتون اگه بجای شیر خودم شیر خشک بدم بهتر وزن میگیره.اخه بچم انقدر تپل بود الان ...

به نظرم شما این ماه غذاش رو کمتر کن چون به نظر میاد از وقتی غداخور شده  کاهش رشد داشته.

آخه معده ی بچه که نمیتونه همه جور غذایی رو کامل هضم کنه..بعد به جا ی اون غذایی که کم کردی بهش شیر خشک بده.

حتی یه وعده غذاش رو هم حذف کن به جاش شیر خشک بده.

شیر خودت هم تا جایی که میخوره بده بهش هر چی بیشتر بهتر.

خودت رو هم تقویت کن تا شیرت  چرب بشه.

البتتخ فکر نمیکنم شیرت مشکلی داشته  باشه چون چند ماه اول با شیرت خوب وزن گرفته.

ببین ۱ سال اول اولویت فقط شیر

غذا در حد این که بچه با مزه اشنا بشه و جویدن و بلعیدن رو یاد بگیره.

تو همه ی  غذاهاش هم حتما  کره اضافه کن 

فرنی  رو با خرما و تخم بلدرچین و کره  درست کن.

سویق  و پودر  جوانه  ی گندم و بزرگتر که شد سه  شیره رو هم بهش اضافه کن

سوپش همه ی مواد رو بریز تو شیشه  و به جای ابش اب پای مرغ یا اب مرغ یا اب ماهیچه بریز.بزار تو اب چند ساعت بجوشه بعد میکسش کن شبیه حلیم کشدار میشه.

من هیچ سبزیجاتی تو سوپش نمی ریزم.

فقط برنج و رشته و ماش و جوپرک و یه تکه گوشت

شیرخشکش هم فرقی نمیکنه چی باشه 

فقط مهم اینه که زیاد بخوره.

من دخترخودم  با همین دستور نزدیک ۶ کیلو اضافه وزن داره.

بازم میگم ۱ سال اول فقط و فقط شیر هست که باعث وزن دهیه بچه میشه.

تمام تمرکز رو بزار رو شیر.

تا جایی که میخوره بهش شیر بده.

چه شیر خودت چه شیر خشک.

مطمئنم بااین دستور  این ماه حتما حداقل نیم کیلو اضافه میکنه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
به نظرم شما این ماه غذاش رو کمتر کن چون به نظر میاد از وقتی غداخور شده  کاهش رشد داشته. آخه مع ...

مامانی گل ممنون از همدلیت.اما بخدا من تمام این دستورات غذایی رو براش انجام میدم .اشتهاشم خیلی خوبه بین 20 تا 30 قاشق میخوره.شیرخودمم خوب میخوره.یعنی اول از دوسینه بهش شیر میدم تا اخر بعد غذا بهش میدم .حتی تایم غذا خوردنشم منظمه.خوابشم عالیه .اصلاهم نق نق نمیکنه .فقط شیر خشک بهش نمیدم.حالا این ماه اول میبرمش دکتر بعدم شیر خشک ریسورس جونیور میگن برا وزن دهی خوبه میگیرم براش ببینم چی میشه.سویق گرفتم.پای مرغ گرفت.عصاره قلم گرفتم.هرروز عصاره گوشت بهش میدم .سوپش رو تو شیشه درست میکنم.تو فرنیش موز وخرما میریزم.زرده تخم مرغ یا تخم بلدرچین یا تو سوپش یا تو فرنیش میریزم.انواع جوانه ها اضاف میکنم به غذاش.کره تو تمام غذاهاش میریزم.حلوا با سویق وسه شیره بهش میدم .شیر بادوم بهش میدم .دیگه چیز دیگه ای هم هست که باید انجام بدم

مامانی گل ممنون از همدلیت.اما بخدا من تمام این دستورات غذایی رو براش انجام میدم .اشتهاشم خیلی خوبه ب ...

عزیزم بالا هم گفتم .غذاش رو خیلی کمتر کن..به جاش بهش شیر خشک بده

چون اگه میخواست با غذا اوزن بگیره با همین همه رسیدگی باید اضافه میشد.

در ضمن چقدر زود شروع کردی موادغذایی سنگین رو .

به معدش فشار میاد اینجوری.

من از ۷ ماه به بعد این دستور غذایی رو برای دخترم شروع کردم.

منم غذای دخترم رو همینجوری مقوی کردم ولی هر وعده  ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری بیشتر نمیخوره 

ولی عوضش ۱۲۰۰ تا ۱۴۰۰ سی سی شبانه روز شیرخشک میخوره.

من نان میدم بهش.

با همین دستور  از ۷ ماهگی تا الان که ۱۱ ماهشه ماهی  دقیقا یک کیلو و ۶۰۰ اضافه کرده.

یعنی هفته ای ۴۰۰ گرم.

قبلش شیر خودمو میخورد.

ولی از ۴ ماهگی فقط  تو خواب میخورد.

از ۶ ماهگی هم کلا نخورد.

شیشه هم نگرفت.

شیر رو با سرنگ میدم بهش.

ببین من امتحان کردم یه هفته همین قدر غذا هم به دخترم ندادم ولی بازم همون ۴۰۰ گرم رو اضافه کرد.

تو هم رسیدگی به غذاش رو بزار ۱ سال به بعد.

الان فقط شیر.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
عزیزم بالا هم گفتم .غذاش رو خیلی کمتر کن..به جاش بهش شیر خشک بده چون اگه میخواست با غذا اوزن بگیره ...

وای جدی میگی.خب 7ماهگی وزن دخترت چقدر بوده؟الان چقدره ؟باشیر خودت ماهی چقدر وزن میگرفت؟

عزیزم بالا هم گفتم .غذاش رو خیلی کمتر کن..به جاش بهش شیر خشک بده چون اگه میخواست با غذا اوزن بگیره ...

اینم بگو که چندساعتی یبار وچند سی سی شیر میخوره؟به محض اینکه روند رشدشکم شد چون خیلی ولع داشت برا غذا خورد وگریه میکرد دکتر گفت کمکی براش شروع کنم 

وای جدی میگی.خب 7ماهگی وزن دخترت چقدر بوده؟الان چقدره ؟باشیر خودت ماهی چقدر وزن میگرفت؟

دختر من تولد ۳ کیلو بود.

۲ ماهگی ۵ کیلو و ۶۰۰

۴ماهگی ۷ کیلو و ۳۰۰

۶ ماهگی ۸ کیلو و نیم..۴ تا ۶ ماه چون خوب شیر نمی خورد کمتر اضافه کرد.

۷ ماهگی هم ویروس اسهال و استفراغ گفت چند روز بیمارستان بستری بود در حدی که اب سفید دفع میکرد.

این ماه فقط نیم کیلو اضافه کرد.

از ۷ ماه به بعد هم که ماهی ۱۶۰۰.

الان هم ۱۱ ماه کامل ۱۴ کیلو ۸۰۰

اینم بگو که چندساعتی یبار وچند سی سی شیر میخوره؟به محض اینکه روند رشدشکم شد چون خیلی ولع داشت برا غذ ...

هر ۲ تا ۳ ساعت ۱۲۰ سی سی.

شماشیرت چجوربه؟

کمه یا زیاد؟

من شیرم اینقد زیاد بود موقع شیر خوردن چون دخترم هم خیلی محکم میک میزد یکسره می پرید تو گلوش.

دختر من تولد ۳ کیلو بود. ۲ ماهگی ۵ کیلو و ۶۰۰ ۴ماهگی ۷ کیلو و ۳۰۰ ۶ ماهگی ۸ کیلو و نیم..۴ تا ۶ ما ...

ماشالله بهش عزیزم .پسر من وزن تولدش 4150 بود

4ماهگیم 8300

اما الان شده 7500.دوبارم تو این مدت سرماخورده وانتی بیوتیک مصرف کرده

هر ۲ تا ۳ ساعت ۱۲۰ سی سی. شماشیرت چجوربه؟ کمه یا زیاد؟ من شیرم اینقد زیاد بود موقع شیر خوردن چون ...

دقیقا شیرم همینطوری بود کل لباس خودم وپسری خیس بود مرتب.توگلوشم میپرید.اما الان شیرم کمتر شده .اما بازم خوبه .وزن گیریشم با شیر خودم خوب بود خداییش.کاش کمکی براش شروع نمیکردم.

منم دخترم از همون ۴ تا ۶ ماهگی  چون زمستون بود چندبار سرما خورد و انتی بیوتیک گرفت.. ولی خوشبختانه افزایش وزن رو داشت‌.

حالا شما این ماه اینجوری که گفتم پیش برو.

اگه باز هم اضافه نکرد ،دکترش رو عوض کن

اره عزیزم به نظرم زود شروع کردی.

منم خیلی بهم گفتن قبل ۶ ماه کمکی رو شروع کن.

ولی من مقاومت کردم.

گفتم چه کاریه.

با شیر خودم که خوب وزن میگیره..غذا  هم به موقعش 

منم دخترم از همون ۴ تا ۶ ماهگی  چون زمستون بود چندبار سرما خورد و انتی بیوتیک گرفت.. ولی خوشبخت ...

فدات شم عزیزم که انقدر وقت گذاشتی برام .انشالله خدا گل دخترتو حفظ کنه.چشم از همین الان میرم براش شیر خشک نان میگیرم وبهش میدم .فقط من نمیدونم کی بهش شیر خشک بدم وکی شیر خودمو.غذاهم که نمیدم بهش فعلا ببینم چی میشه