2777
2789
عنوان

وزن نگرفتن بچه 6ماهه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4959 بازدید | 57 پست

به نظرم شیر خودت رو کامل بده بهش.

همون مقدار غذایی که کمتر میدی به جاش شیرخشک بده.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم از همون ۴ تا ۶ ماهگی  چون زمستون بود چندبار سرما خورد و انتی بیوتیک گرفت.. ولی خوشبخت ...

سلام رخشان جان دختر منم با وجود غذاهای مقوی باز وزن نگرفته تروخدا بیاین بکید دخترتون خوب شد چیکار کردید؟

سلام رخشان جان دختر منم با وجود غذاهای مقوی باز وزن نگرفته تروخدا بیاین بکید دخترتون خوب شد چیکار کر ...

عزیرم تو همین تاپیک توضیح  دادم 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
فدات شم عزیزم که انقدر وقت گذاشتی برام .انشالله خدا گل دخترتو حفظ کنه.چشم از همین الان میرم براش شیر ...

عزیزم سلام دختر منم اینطوریییه میشه بگید با نان خوب شد یا نه؟خواهش مبکنم

عزیزم سلام دختر منم اینطوریییه میشه بگید با نان خوب شد یا نه؟خواهش مبکنم

سلام گلم. راستش تمام مشکل پسر من از شیر نان بود. الانم شده اپتی پرو خیلی بدتر شده. دیگه بهش نان ندادم واس ام ا دادم خوب شد. 

عزیزم میشه جواب منو بدید تروخدا نی نی منم وزن نمیکیره و مقعدش سوختس از چیه

مقعد سوختن یعنی آلرژی غذایی . غذا با شیرت بهش نمیسازع 

اول بگو چ شیری میدی چ غذایی میدی چ روغنی 

لبنیات میدی ؟؟ 

وزن بچه چقدره 

اگه شیر خودتو میخوره خودت چیا میخوری 

مقعدش در چ حد سوخته دور باس ن سوخته و قرمز هست یا داخل خود باس ن 

مینا قری هستم