2777
2789

دوستان بیاین دعاهای خوبی که بعد نماز میخونیم به همراه خواصشون رو به همدیگه یاد بدیم 

اول خودم میگم

یکیش دعای اللهم اهدنی من عندک و... هست که ثواپش اینه  پیامبر درموردش فرمودند:

اگر روز قیامت فرا رسد، و این اذکار را عمدا ترک نکرده باشد، خداوند هشت درب بهشت (تمام دربهاى بهشت) را بر روى او مى گشاید، تا از هر دربى که خواهد وارد شود

و یکی هم دعای طول عمر عزیزانم هست 

شما چه دعاها یا ذکرهایی میگید؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ممنون میشم بزاری

عرض کرد: یا رسول الله!  براى آخرت چه کنم؟! فرمود: پس از هر نماز، این دعا را بخوان: "اللهم اهدنی من عندک و أفض علی من فضلک و انشر علی من رحمتک و أنزل علی من برکاتک" «بار الها! مرا خود راهنمایى کن، و از بخشش بیکران خود را مرا بهره مند ساز، و سایه رحمت خود را بر سرم بگستران، و برکات خود را بر من فرو ببار». 
امام محمد باقر علیه‌السلام فرمود: پیر مرد پس از شنیدن سخنان رسول خدا صلى‌الله علیه و آله و سلم در حالى که مشت خود را مى بست (گویى چیزى در مشت داشت) به راه افتاد.

آنگاه رسول خدا صلى الله علیه و آله و سلم رو به یاران خود کرد و فرمود: اگر روز قیامت فرا رسد، و این اذکار را عمدا ترک نکرده باشد، خداوند هشت درب بهشت (تمام دربهاى بهشت) را بر روى او مى گشاید، تا از هر دربى که خواهد وارد شود.

چقد جالب این دعارو نشنیده بودم دستتون درد نکنه

راستش من تا نماز میخونم چادرو جمع میکنم بدون صلوات و تعقیبات میرم سر گوشی و...😐

برعکس مامانم که فرشته ها میرن خونشون اون هنوز تسبیح تو دستشه ذکر میگه

سلام سدنا خانم قبول باشه راستش من الان ۱۷ سالمه امروز برای اولین بار قبلا میخونددم تا یکی دوهفته ولی ...

سلام عزیز دلم 

صبح قشنگت بخیر باشه😍

نمازت قبول باشه عزیزم التماس دعای ویژه دارم ازت ❤

چه تصمیم خوبی گرفتی عزیزم 

از امام زمان بخواه بهت کمک کنه توی این راه ثابت قدم بشی 

عزیزم اوایلش یه کم سخته اما همین سختیش شما رو توی چشم خدا خیلی بیشتر بالا میبره😍

عزیزم اگه بدونی خدا چقدر از این تصمیم قشنگت خوشحال شده دیگه هیچوقت از تصمیمت برنمیگشتی عزیزم

فک کن من خواهرتم عزیزم هر جاش مشکل داشتی به خودم بگو تا باهم حلش کنیم 😍

چقد جالب این دعارو نشنیده بودم دستتون درد نکنه راستش من تا نماز میخونم چادرو جمع میکنم بدون صلوات و ...

خیلی دعای کوتاه و اما پر برکتیه عزیزم فک نکنم ده ثاتیه بشه خوندنش اما برای توشه ی اخرت خیییییلی عالیه😍

حتما امتحانش کن

اون لحظه ، لحظه ی اجابت دعاست گلم 

مفت مفت از دستش نده

بعد نماز صبحم سوره یاسین و زیارت عاشورا

بعدنمازای دیگه ایت الکرسی وسه تا توحید

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷