2777
2789
عنوان

واااای یکی کمکم کنه نمیتونم بخابم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاره چیه موذی هستن مجبوریم بکشیم شما با تله کشتین

من با دستم‌گرفتم بردم تو حیاط با سنگ‌کوبیدم سرش.با تله گرفتم.با چسب گرفتم...خوشگلن ولی بسیار آلوده...باید از محیط ما دور باشن.اول محلشو شناسایی کن تا بچه دار نشده شرش رو بکن

مجبور بودم عزیزم.خاطره بسیار بسیار بدیه مخصوصا که محو زیبایی و کوچکی و طرافت مخلوق خدا بودم.خدا منو ...

وای چه سخته اینجوری آدم دلش نمیاد اما مجبوره من از نزدیک ندیدمش موش اولی بزرگ بود هول کردم تعجب که طبقه بالا چطور اومده بعدش حالم بد شد زایمان زود رس داشتم حالا این یکی بعد دوسال اومده مهمون ما شده

وای چه سخته اینجوری آدم دلش نمیاد اما مجبوره من از نزدیک ندیدمش موش اولی بزرگ بود هول کردم تعجب که ط ...

انشالا زود از شرش راحت بشی.ما تو خوابگاهمون بود بچه ها بمن میگفتن برم بردارم.منم میرفتم دیگه...کاش نمیرفتم خودشون میکشتن.چشاشون خیلی قشنگه مثل منجوق دندونای سفید و دستهای کوچک ...فضول و کثیف با دم بلند...خرابکار و ترسناک...یا خدا...قراره وسایلتونو بجوئه..وسایل قیمتی و لباساتو قایم کن.پالتو منو جویده بود 😂😂

انشالا زود از شرش راحت بشی.ما تو خوابگاهمون بود بچه ها بمن میگفتن برم بردارم.منم میرفتم دیگه...کاش ن ...

اخ آخ جهیزیم با خاک یکسانه آره اولیه صحرایی بود شوهرم میگفت منم حالم خراب بیمارستان اونم سر کار بوده جا رختخابی هامو گاز گرفته بود پر از فضله بود تو کمد چقدرم بزرگ خواهرشوهرم همه رو تمیز کرد گفت دل سیر هم تو خونت از خودش پذیرایی کرده

اخ آخ جهیزیم با خاک یکسانه آره اولیه صحرایی بود شوهرم میگفت منم حالم خراب بیمارستان اونم سر کار بوده ...

😂😂😂اره میدونم چکار میکنند.پالتو منو از پایین تا اونجایی که قدش میرسید جویده بود برده بود گوشه کمد برا خودش لونه گرم درست کرده بود.کلی خوراکی و فضله موش هم اونجا بود.خوابگاه ما رو ده روز تعطیل کردن و سم پاشی کردن. یک هفته فقط لاشه اونا رو جمع میکردن...انقدر زیاد بود که ...از گوشه اتاق ها اون چوب چیه کنار پارکت میزنن اونو که میکشیدیم این طرف پشت دیوار باز میشد.اونجا لونه داشتن تو هر اتاق بیست سی تا موش تو دیوارها تو سقف کاذب همه جا پر موش بود.

😂😂😂اره میدونم چکار میکنند.پالتو منو از پایین تا اونجایی که قدش میرسید جویده بود برده بود گوشه کمد ...

واویلا دسته جمعی حمله کردن فکر کنم از زیر در اومده تو فاصله در ورودی تا زمین بازه زیر درمون حدود یکسانتی

سلام وای دوستان بالاخره موشه گیر افتاد چسب موش گرفته بودم ‌‌‌‌دو شب دیدم خبری نشد امروز جاشو عوض کردم یک تیکه شکلات کاکائویی و ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یک بادوم زمینی که خیلی دوسدارن گذاشتم رو چسب موش یکساعت پیش از سروصداهای تو آشپز خانه بیدار شدم چه ناله های جانسوزی گیر افتاده بود تلاش می‌کرد خودشو جدا کنه یک جیغای بلندی میزد دلم کباب شد براش 😢