2777
2789
عنوان

تاحالا عاشق شدین؟ ❤

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تا دلت بخواد😂از ۱۲سالگی استارت عاشق شدنم زده شد یه مدت عاشق سلبریتی ها هم میشدم ولی حالا که دارم فکر میکنم همشون احمقانه بودن😐

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  
اره تا دلت بخواد😂از ۱۲سالگی استارت عاشق شدنم زده شد یه مدت عاشق سلبریتی ها هم میشدم ولی حالا که دار ...

وااااای نگو یاد ساسی افتادم اون زمان چقد دوستام عاشقش بودن 🤣

من پسرم رو فرشته صدا میزنم .دختر ندارم 😋😋
بچه ها از حال و هواتون بگین.از خوبیای عاشقی

بابام خیلی سختگیره  خیلی مهربونه ولی واسه نامزد بازی و این چیزها اصلا نمیذاشت منم واقعا دلم واسه نامزدم تنگ میشد و شب ها با فکر اون میخوابیدم و عکس عشقم لالایی شب هام بود خوابش رو میدیم که محکم بغلم.کرده و ولم نمیکنه . با اینکه ازهم دور بودیم.ولی خیلی شیرین و زیبا بود 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
مرمری جونم سلام... ببخشید این‌جا می‌پرسم، جوجه جونم حالش خوبه؟ دور چشم‌های نازش بگردم الهی😍

ن زهرا جونم اوضاع بده براش دعا کن 

یسر حالشو داشتی به ۳تا تاپیکه اخرم بزن میفهمی💔💔💔

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

منم شدم ..... یه دانشجوی پزشکی..... بعد یه مدت خیییلی طولانی نصف شب حالم بد شد رفتم بیمارستان دیدمش .... منم از روی بچگی و سادگی میخاستم لجش رو در بیارم با یکی که بار اولم بود میدیدمش با اون حال خراب انقدر گفتم و خندیدم بعدشم اومدم خونه .... خییییلی بچه بودم.... اخه اونم هیچی نمیگفت من تو مدرسهفهمیدم عاشقم شده

بابام خیلی سختگیره  خیلی مهربونه ولی واسه نامزد بازی و این چیزها اصلا نمیذاشت منم واقعا دلم واس ...

خوش ب حالت که نامزدی شیرینی داشتی.من فکر میکنم بعد بابام هیچ مردی برام‌ لحظات شیرین نخواهد ساخت

من پسرم رو فرشته صدا میزنم .دختر ندارم 😋😋
وااااای نگو یاد ساسی افتادم اون زمان چقد دوستام عاشقش بودن 🤣

حالا ساسی که خوبه من اصلا روم نمیشه بگم عاشق کیا میشدم😅یه بازیگر بود که اختلاف سنیم باهاش کم بود تصمیم گرفتم بزرگتر که شدم پاشم برم باهاش ازدواج کنم😨

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  
ن زهرا جونم اوضاع بده براش دعا کن  یسر حالشو داشتی به ۳تا تاپیکه اخرم بزن میفهمی💔💔💔

ای جانم الهی من فداش بشم... یه ده روزی نبودم الان آنلاین شدم خوندم تاپیک‌های اخیرت رو عزیز دلم به خاطر همین نگرانش شدم و ازت پرسیدم... حتما دعا می‌کنم گلی تا بیدارم براش مدام صلوات و حمد می‌خونم مطمئنم خداوند این انرژی رو بهش می‌رسونه اگه من لایق باشم... مواظب خودت و آرامشت هم باش مرمری نازنینم مهرادجونی بهت نیاز داره💙💝

💙صدا کن مرا... 
ای جانم الهی من فداش بشم... یه ده روزی نبودم الان آنلاین شدم خوندم تاپیک‌های اخیرت رو عزیز دلم به خا ...

فدات شم ممنونم از دعای قشنگت و انرژی مثبتت❤💚🧡💜💙

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....