2777
2789
عنوان

شما رابطتتون با شوهرتون عاشقانه اس یا معمولی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 81 پست
3 سال.خوبی زیاد داره ولی این یه موردش خیلی بده.حتی بحثمون هم میشه زود آشتی میکنیم کینه ای نیستیم.خود ...

خیلی به روی خودت نیار که فک کنه ازش بدت میاد...بعد تو جمعی ک همه بگو بخند میکنن خودشو کم میبینه

شوهر من اصلا حتی تو جمع هم نمیومد

من از جمعای کوچیک شرو کردم بردمش اونم با هزارتا قربون صدقه

الان ۷ ساله باهمیم و کم کم یه رفتارهاییش اونجوری ک من دوس داشتم شده

اما هیچکس صددرصد تغییر نمیکنه

وقتی توماشین اهنگ میزاشت من دست میزدم گاهی الکی میرقصیدم بدش میومد میگف مگه بچه ای ولی الان میخنده گاهی هم خودش میرقصه

هیچ چیزو تو چشم خودت بزرگ نکن که باعث میشه ازش دور بشی

این یه موردشو بزار پای بقیه خوبی هایی که داره.و سعی کن اجتماعی ترش کنی..اعتماد بنفسشو بالا ببر ولی نخواه ک ب زور عوضش کنی..بزار خودش بخواد

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست🙃
چکار کنم شوهرم پایه باشه؟؟شما چکار میکنین؟واقعا تلفنی حرفی برای گفتن نداریم

بگو یکم شور عشق بیار تو زندگی

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا چکارایی میکنین؟

هر شب با هم فیلم نگاه میکنیم

هیچ وقت همو محدود نمی کنیم (رفت و آمد با دوست ها ، کنترل کردن ؛ گوشی چک کردن و ...) هیچ کدوم از این ها رو نداریم

هیچ وقت دروغ نمیگیم حتی اگه به ضررمون باشه

با هم بازی میکنیم

شوخی دستی میکنیم

هیچ وقت برای رابطه همو پس نمیزنیم

با هم تفریحات خطرناک و خلاف انجام میدیم🤣🤣

و و و و

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
خیلی به روی خودت نیار که فک کنه ازش بدت میاد...بعد تو جمعی ک همه بگو بخند میکنن خودشو کم میبینه شوه ...

آدم عجیبی!تو جمع تا دلت بخواد بحث های سیاسی و اجتماعی و تاریخی رو با اعتماد به نفس کامل مطرح میکنه خیلی قشنگم حرف میزنه حتی تو جمع فامیلی البتع نه همه گاهی شوخی ام میکنه ولی تو خلوت خودمون خیلی کم پیش میاد شاد باشع.من فک میکنم افسردگی داره

خخخخخ خانواده شوهر منم اینطورن.پدر شوهر که تلویزیون دستشع فقط پای تلوزیون مادر شوهز در حال چرت زدن. ...

ببین من در ماه ؛ یه بار روز جمعه حلیم درست میکنم شوهرمو بیدار میکنم میگم پاشو صبحانه بریم پایین

میریم پدرشوهرم رو صدا میکنم‌میگم بابا پاشو با هم صبحانه بخوریم

یا مثلا شوهرم زنگ‌میزنه میگه حاضر شو شام بگیریم بریم باغ پیش بابا اینا منم خیلی استقبال میکنم 

تو خودت شور و اشتیاق رو ایجاد کن توی همسرت

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
هر شب با هم فیلم نگاه میکنیم هیچ وقت همو محدود نمی کنیم (رفت و آمد با دوست ها ، کنترل کردن ؛ گوشی چ ...

همه اینا رو ما هم انجام میدیم ولی دلش شاد نیست گاهی متوجه میشم یه خاطر دل من خودشو به شادی میزنه

آدم عجیبی!تو جمع تا دلت بخواد بحث های سیاسی و اجتماعی و تاریخی رو با اعتماد به نفس کامل مطرح میکنه خ ...

آدم افسرده از جمع فراریه عزیزم

تو سر بحث رو باهاش باز کنن

ببین چه موضوعاتی رو بیشتر دوس داره

پس من چرا اصلا شوهرمو دوست ندارم

تو نامزدی عاشقانه نبودیم چه برسه به الان

از روزی که عقد کردم دعوا داریم تا همین الان

شوهر من اصلا اهل بگو بخند نیست 

انگار افسردست

به همه چیم کار داره

ای آرزوی گمشده مهمان کیستی....؟ 
ببین من در ماه ؛ یه بار روز جمعه حلیم درست میکنم شوهرمو بیدار میکنم میگم پاشو صبحانه بریم پایین میر ...

تموم انرژیم رو میگیره. مثلا وقتی با دوستان میرن رستوران یا کافه کلی بهم خوشمیگذره از بس حرف میزنیم و میخندیم ولی همون جا رو با شوهرم برم اصلا بهم خوشنمیگذره چون هیچ حرفی ندارم باش بزنم

فقط سیاسی و تاریخی😂

اوففففف...خداییش سیاسیا لج آدمو درمیاره

ولی تاریخی جالبه

اگه داستانی چیزی میدونه درباره چیزی بخواه برات بگه

هر از گاهی بگو چه جالب

یا مثلا ای جان تو اینارو از کجا یاد گرفتی

تشویقش کن

ولی نه جوری که فک کنه مسخره میکنی