2777
2789

تا پیشرفتو چی بگی.

وگرونه این همه دختر موفق داریم همه مگه از خانواده بریدن؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محدودیت چ ربطی ب پیشرفت داره

اونم الان ک محدودیتی نیست

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

سخته

با محدویت هایی که وجود داره

گاهی ناممکن میشه

گاهی باید دوبرابر افراد دیگه، تلاش کنن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

پیشرفت تو چی

پیشرفت واقعی یا پیشرفتی که روشن فکرا فکر میکنن پیشرفته

چون پیشرفت واقعی ربطی به محدودیت خانواده نداره مگر اینکه محدود کنن تو درس خوندن و مثلا حرفه خوبی که میخوای بری که متر خانواده ای الان اینجوریه

نه اخه هر پیشرفتی بخوان نمیتونن کننشاید من خیلی بلند پروازم

دختران ایران تونستن اولین ماهوارهٔ خصوصی ایران رو به فضا پرتاب کنندماهوارهٔ ناهید نخستین ماهوارهٔ مخابراتی عملیاتی ایران بود که تیمی از زنان متخصص ایرانی، مسئولیت اصلی طراحی و ساخت این ماهواره را بر عهده داشتند.

یعنی از اینام بلندپرواز تری؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سختهبا محدویت هایی که وجود دارهگاهی ناممکن میشه گاهی باید دوبرابر افراد دیگه، تلاش کنن

من خودم کاملا قربانی خانواده شدم پیشرفت و استقلالم خیلی برام مهم بود و این کاری ک بام کردن از دلم بیرون نمیره موقعیتش شه قطع ارتباط میکنم، سر زندگیم با کسی شوخی ندارم

۲۴ سالم شد ن تحصیلات ن شغل

بعد دختریم هستم بلند پرواز ینی مث بقیه ب ی شغل قانع نمیشم همش میخوام یاد بگیرم هی برم جلو

متاسفانه خانوادم نذاشتن خود واقعیم نشون بدم

علاوه بر اینکه ازادی ندارن

یسری زنستیز و مردسالار مثل سد جلوشون وایسادن

از اونطرفم حقو حقوق زنارو مدام ازشون گرفتن دادن به مردا جالبه اخرشم باز یسری مرد قصد تیغیدن و سواستفاده از زنا دارن

یسری زن حسود و خاله زنکم نشستن با همجنساشون دشمنی مداوم