2777
2789
عنوان

دورهمی باردارا😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 102 پست
ایشالا به سلامتی زایمان کنی  منم سزارین میخوام  هفته ۳۸ سزارین میکنن؟

هفته ۳۸یعنی همون ۳۷هفته و یک روز؟ یا ۳۸هفته و یک روز؟ 

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۲۴ هفتم همه چی تا الان عالی بوده اصلا اذیت نشدم البته یکم آره😊🤪 الان بوی بد واژن و سوزش خفیف ...

بوی واژن دکترم گفت تا یه حدیش طبیعیه 

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
من موقع خواب از الان اذیت میشم ماه های اخر فک کنم باید بشینم بخوابم😢

بخدامنم دیگه کلافه شدم آزمایشام خوبه ولی فشاروقندم بشدت پایینه سرگیجه وتهوع وکمردرداینام نگم برات البته مریضمم عودکرده اینجوری شدم خوابم ندارم،ایشالا همه چی بخوبی میگذره بارداری اینجوریه یکی میببنی هیچ مشکلی نداره یکی همه بلاهارومیگیره ایشالا همه باردارابسلامت بارشونوزمین بذارن 

ولی من دوس ندارم تموم شه این دوران.خیلی میترسم از نگهداری بچه.بنظرتون طبیعیه؟

منم همین حسو دارم عزیزم ولی تو بارداری خیلی دارم اذیت میشم

مخصوصا بخاطر پوستم اصلا روم نمیشه برم سرکار😭

بخدامنم دیگه کلافه شدم آزمایشام خوبه ولی فشاروقندم بشدت پایینه سرگیجه وتهوع وکمردرداینام نگم برات ال ...

انشاالله🌷🌷🌷🌷دلمون واسه این روزام تنگ میشه😍

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
منم همین حسو دارم عزیزم ولی تو بارداری خیلی دارم اذیت میشم مخصوصا بخاطر پوستم اصلا روم نمیشه برم سر ...

پوستت چش شده لک افتاده؟

بخدامنم دیگه کلافه شدم آزمایشام خوبه ولی فشاروقندم بشدت پایینه سرگیجه وتهوع وکمردرداینام نگم برات ال ...

یکی مثل من کلکسیون امراض میشه 😂😂😂

طبیعی هفت آذر ...اینکه شکم ندارم خوبه ولی نگران بچم نکنه وزن گیری خوبی نداره ؟

منم وقت طبیعیم هفت آذره.ولی میترسم میخوام سز بشم.

منم نگران وزنشم.مخصوصا صبحا ک پا میشم شکممو میبینم غصم میگیره

من که مردم ازتهوع واستفراغ تاهفته ۲۳روزی ۲تا آمپول دمیترون میزدم بعدش باقرص تاهفته ۳۱ خوب بودم الان ...

وای عزیزم چه زجری کشیدی ایشالا این چند هفتم زود تموم کنی