2777
2789
عنوان

پول چقد مهمه تو زندگي؟

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 77 پست
گلم ول کردن برا همیشه نه  تا وقتی اوضاع درست شه کسی که پول نداشته باشه چطوری میخواد خرج منو و ...

اگع زبونم لال دور از جون شما یه مدت مریض شی نتونی نیاز همسرتو فراهم کنی همسرت تا خوب شدنت بره زن بگیره چی؟اسن انصافه؟

خدایاشکرت
گلم ول کردن برا همیشه نه  تا وقتی اوضاع درست شه کسی که پول نداشته باشه چطوری میخواد خرج منو و ...

دلم گرفت

این ول کردن یعنی شما وابسته پولش هستین

نمیسازینش

کمکش نمیکنید

بلکه ترکش میکنید تا خودش ترمیم بشه

امیدوارم زندگیتون پایدار باشه💐

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم گرفت این ول کردن یعنی شما وابسته پولش هستین نمیسازینش کمکش نمیکنید بلکه ترکش میکنید تا خودش ...

مرسی ❤

اصلا اینجوری که گفتین نیست ولی 

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤
اره ولی برا من قابل درک نیست چون خدایی بی پولی خیلی سخته 

آره سخته . اما به خاطر همسرت و عشقِ بینتون و زندگیتون میارزه تحمل کنی

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            
هیچ فرق نداره خوشگلم

چرا فرق داره 

من با خیلی چیزای همسرم ساختم 

اما بی پولی فرق داره چرا چون وقتی شوهرم بی پول باشه نمیتونه خرج ما رو بده پس از هم جدا میشیم تا به اون فشار نیاد  بعد که هم چی اوکی شد برمی گردیم پیش هم 

درسته؟؟

چرا فرق داره  من با خیلی چیزای همسرم ساختم  اما بی پولی فرق داره چرا چون وقتی شوهرم بی پ ...

شما میتونید در کنار همسرتون بمونید که هم روحیه بدید و هم به هر طریقی شده کمکش کنید

مثلا سفارش آشپزی بگیرید خیاطی کنید و ..... کمک خرج باشید تا شرایط جور شه 

اونجور که شما میزارید میرید عینه بی معرفتی و نامردیه

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            
اینایی که میگن پول مهم نیست الکیه پول نباشه با اخلاق طرف میخوای شیکمتو سیر کنی با صداقت طرف میخوای ...

من دیدم طرف شوهرش پابندش نیس ميگه جهنم شاسی بلندوعشقه 

بعضیاباپول دهن طرفو میبندن

شما میتونید در کنار همسرتون بمونید که هم روحیه بدید و هم به هر طریقی شده کمکش کنید مثلا سفارش آشپزی ...

گلم من ازپس این کارا بر نمیام .......

شوهرمم کاملا میدونه من این مدلی هستم ولی باز الان خیلی خیلی منو دوست داره 😉😉😍😍