2777
2789
عنوان

پول چقد مهمه تو زندگي؟

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 77 پست

شوهرم تو كارا ي منزل و بچه اصلا كمك نميكنه اصلا بلد نيست وقتي پول ندارم ازش متنفرم و مدام غر ميزنم كه چرا كمك نيستي،ولي وقتي پول دارم كارگر ميگيرم ،خريدامو تلفني انجام ميدم و با اژانس اينور أونور ميرم و خيلي هم از شوهرم راضي ام

اره ولی خب همه ی غم ها اره  ولی اصلا بی  پولی برام قابل درک نیست 😓😕

خب توی بی پولی ها و شرایط بد باید دست به دست هم بدید و مشکلات رو باهم حل کنید . حس میکنم کنار کشیدن اصلا انصاف نیست ....

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب توی بی پولی ها و شرایط بد باید دست به دست هم بدید و مشکلات رو باهم حل کنید . حس میکنم کنار کشیدن ...

نمیدونم شاید 

ولی خب من همسرم رو اول بی پول ندیدم که الان با بی پولی بمونم که 

شما خودت میتونی؟؟؟

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤
نمیدونم شاید  ولی خب من همسرم رو اول بی پول ندیدم که الان با بی پولی بمونم که  شما خودت ...

درسته . اما مشکلات خبر نمیکنه . مخصوصا که شما فرمودی همسرتون بازاری هست . شما اگر توی بدترین شرایط مالی هم کنار همسرت بمونی خیلی عزیزتر از قبل میشی برای شریک زندگیت . درسته ؟ 

بعدم زن و شوهر به هم تعهد دارن که تا پای جون کنار هم بمونن 

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            
درسته . اما مشکلات خبر نمیکنه . مخصوصا که شما فرمودی همسرتون بازاری هست . شما اگر توی بدترین شرایط م ...

اره ولی برا من قابل درک نیست چون خدایی بی پولی خیلی سخته 

پول فقط ۲۰ درصده

باعث خوشبختی نمیشه ولی میتونه جلوی یه سری ناراحتی رو بگیره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خیلی مهمه من واقعا همیشه اولین حقی که همسرم باید  برام فراهم کنه پوله  بعضی وقتا میگه اگه ...

واقعا اینطور فکر میکنید؟

پس عشق چی؟

علاقه چی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
واقعا اینطور فکر میکنید؟ پس عشق چی؟ علاقه چی؟

عشق و علاقه که خیلی بع هم داریم 

ولی وقتی این شرایط پیش بیاد تا درست نشه پیش هم زندگی کنیم مشکل ساز میشه .......

عشق و علاقه که خیلی بع هم داریم  ولی وقتی این شرایط پیش بیاد تا درست نشه پیش هم زندگی کنیم مشک ...

با احترام چیزی که شما میگین عشق و علاقه نیست، وابستگیه...

کسی که عاشقه تو کویر هم با عشقش میمونه

ولی برعکسش چطور؟

اگه شما واقعا عاشق یه نفر بودین و ایشون بخاطر اینکه پول ندارین ولتون میکرد؟

بازم در روی همین پاشنه میچرخید؟

با احترام چیزی که شما میگین عشق و علاقه نیست، وابستگیه... کسی که عاشقه تو کویر هم با عشقش میمونه و ...

گلم ول کردن برا همیشه نه 

تا وقتی اوضاع درست شه کسی که پول نداشته باشه چطوری میخواد خرج منو و دخترم رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد هم عشق ما عشق هست وابستگی نیست 😍😍😍😍