2777
2789

سلام کسی تو تهران فرش ماشینیتونو کدوم قالی شویی دادید ک از کیفیت شستشوش راضی بودید ؟کی دادید ؟قیمتش متری چند بود؟

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
قالیشویی ساوین کارشون خیلی تمیییزه  من دادم راضیم ازش

کجاست؟

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
همه جای تهران شعبه داره سرویس براتون میفرستن منطقه تو بگی بهشون

ممنون عزیزم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام توي تهران قاليشويي ریادی هست اخه فرشام گل ابریشم وماشینی کرم روشن بود خیلی استرس فرشامو داشتم ب ...

ممنون عزیزم🥰

من فرشامو روشن خریدم بعد از تولد دخترم فرشام خیلی کثیف شده بود شوهرم باقالیشویی حکمت تماس گرفت اومدن ...

ممنون دادم شربت اوغلی خوب بود به موقع بردن و اوردن راضی بودم

قالیشویی ساوین بهترینه. 

من فرشای مامانم داده بودم به ساوین خودشون میان میبرن سرموقع هم میارن کارشون خیلی تمیییزه همه جای تهران سرویس دارن به همه اینجارو پیشنهاد میکنم اینم شمارشون   ۷۷۱۱۰۰۷۹   ۸۸۶۵۱۹۸۶   ۲۲۰۵۸۰۱۲

قالیشویی ونک خیلی عاااالیه👌👌

من چند روز پیش به توصیه یه فرش فروش که قالیشویی ونک رو بهم معرفی کرد و گفت کارخونش مستقله و عضو معتبر و قدیمی اتحادیست فرشای ماشینی و دستبافت گرون قیمتی رو برای شستشو و ترمیم ریشه دادم  دیروز برام اوردن خیلی عاااالی شده فرشام دلم نیومد معرفیشون نکنم چند تا از شماره هاشو میذارم.

۸۸۶۴۲۲۱۲

۴۴۲۱۵۷۴۹

۲۲۹۰۲۵۴۵

ممنون که قالیشویی اندرزگوو را معرفی کردید منم فرشهای دستی وماشینی رابهشون دادم امروز برام اوردن ازشستشوی تمیز وتحویل به موقه واقعا راضیم وازهمه مهمتر بسیار منصف کاملامعقول وبدون هرگونه هزینه تراشی غیر واقعی که اکثر ارایه دهندگان انجام میدن من که دیکه مشتریشون شدم به همه هم پیشنهاد میکنم یک بار هم که شده امتحان کنن کارشون خیلی عاااااای اینم تلفونش   77091702                                                                                                                                              22291775

قالیشویی ونک خیلی عاااالیه👌👌 من چند روز پیش به توصیه یه فرش فروش که قالیشویی ونک رو بهم معرفی کرد ...

از نظر من کار قالیشویی ونک خوبه .فرش ها رو سالم و خیلی تمیز تحویل میدن.مخصوصا دستبافتو عالی میشورن

در ابتدا ترس از رنگ دادن فرش های دستبافتم داشتم خدا شکر اونرو هم عالی و خوب شستن خدمات این قالیشویی نسبت به دیگر قالیشویی های تهران به نظر من بهتره

همه چیز بسیار عالی و زمان بندی دقیق بود.

شمارش.۸۸۶۴۲۲۱۲    ۴۴۲۱۵۷۴۹

قالیشویی آبرنگ خیلی خوبه.

من چند ساله فرشای خونه خودمو و مادرمو میدیم اینجا خیلی از تمیزی کارشون راضی هستیم هر کدوم از دوستام و فامیلامو معرفی کردم اونا هم راضی بودند چند تا از شماره هاشو میذارم.همه جای تهران شعبه داره.۸۸۸۶۶۱۴۹

۴۴۸۴۷۵۱۱    

۲۲۴۰۴۵۹۶

۷۷۵۴۶۷۴۷

قالیشویی آبرنگ خیلی خوبه. من چند ساله فرشای خونه خودمو و مادرمو میدیم اینجا خیلی از تمیزی کارشون را ...

ممنون بابت معرفی قالیشویی ابرنگ .

منم فرشامو دادم بعد از ۳روز خیلی تمیز با بسته بندی شیک تحویلم دادن.واقعا کیفیت کارشون عالیه.دفه قبل دادم یه قالیشویی اسمشو فراموش کردم ولی فرشامو خوب نشسته بود و چروک کرده بود ولی این دفه که دادم ابرنگ خیلی راضیم .فرشامو خیلی تمیز و اتو کشیده تحویلم دادن.