2777
2789
عنوان

چشم و نظر و دعوای زن و شوهری

114 بازدید | 21 پست

کیا به چشم و نظر اعتقاد دارن؟؟؟

من یه اتفاقی برام افتاده یه چیزی اومده تو ذهنم میخوام بدونم کی باهام هم نظره؟

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

یه زندایی دارم خیلی تنگ نظره 

چمعه هفته قبل زنگ زد که میایم خونتون

ما یکسالی میشه که خونه خریده بودیم و خیلی دلش میخواست بیاد خونمون 

چون براش مهمه که از همه جا سر دربیاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر موقع از رابطه ی خوبم با همسرم تعریف کردم بعدش دعوامون شده😁😁😁 نمدونم خودم چش میزنم یا دیگران🤷

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

من هروقت خودم و شوهرم به یه مناسبت مثلا استوری میکردم بعدش جنگ جهانی میشد تو خونمون

جدی پس نظر خواهرم درسته 

آخه میگه از چشم و نظر اونه که دعوا شده 

کاملا اعتقاد دارم و واقعا واقعا راسته و بار ها برام اتفاق افتاده

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم با توجه به معنیش و با ایمان قلبی بخون

وقتی حس میکنی در معرض چشم زخمی دستات رو به حالت قنوت رو به روی صورتت بگیر و حمد و توحید و معوذتین(ناس و فلق) رو بخون و بعد دو کف دستت رو بکش رو صورتت

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

حالا من تا حدودی فکر میکنم که از تنگ نظری اون باشه 

چون همیشه خیلی تو همه چیز ریز میشه و قیمت میپرسه و اینا 

ولی اخه یعنی تا این حد که دنبال دعا و اینا باشه 

فکر نکنم آخه یه همچین آدمی باشن

خب اون گل رو بندازید بره

خیلی مهم تره؟؟؟

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸