2777
2789
عنوان

ازآدمهای لجباز که حرف حرف خودشونه متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 43 پست
درست میگی واقعا ولی این ک یه دختره ۲۳ ساله با مادرش سره خودخواهی مادرش انقد ازار ببینه واقعا سخته هر ...

عزیزم من مادرمو از دست دادم تو سن تو بودم گاهی بحث بینمون پیش میومد ولی آخرش مادره آدم وقتی از دستشون میده خیلییییی پشیمون میشه نمیدونم دوساله که مادر جوونم ناگهانی پر کشید ورفت ومن همیشه در حسرت اینم که فقط یه بار دیگه ببینمش دلم خیلییی واسش تنگ شده  شایدم جای تو نیستم از زاویه دید خودم میگم ولی اگه جای تو بودم هرچی میتونستم در مقابلش کوتاه میومدم وهرکاری میکردم تا از ته دل شادش کنم 

توی مراسم مادرم همش میگفتم من به مادرم خدمت نکردم شما بکنید من دست مادرمو روم نشدببوسم تورو خدا شما دست مادرتونو ببوسیدو.....

تورو خدا یه لحظه به مرگش فکر کن...قدرشورمیدونی حتی با بدیهاش میبینی که عاشقشی 

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اره بارها ینی بارها بخاطر لجاجت تو موضوعی شکست خورده ولی باز دست بردار نیس حاضره قشنگ بیفته تو چ ...

بعدم اشتباه کرد نگید دیدی دیدی گفتم دیدی اشتباه کردی لج میکنه دفه بعدم اون خودش در وجود خودش ناراحت میشه. در مقابل اشتباهاتش بگید ایرادی نداره شما که به عمدنکردی یا نگفتی فدا سرت خودت ناراحت نکن. ببینه از بالا بهش نگاه نمیکنید.

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
عزیزم من مادرمو از دست دادم تو سن تو بودم گاهی بحث بینمون پیش میومد ولی آخرش مادره آدم وقتی از دستشو ...

چقد دلم گرفت عزیزم خدا بیامرزدشون

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
عزیزم من مادرمو از دست دادم تو سن تو بودم گاهی بحث بینمون پیش میومد ولی آخرش مادره آدم وقتی از دستشو ...

خدا رحمتش کنه عزیزم حتما باشما خیلی خوب بوده..میدونی مادره من چقد بده با من؟چقد بیخودی فحش میده چقد از حق من میگذره چقدر عذابم میده ک خدا میدونه با این حال همیشه براش کادو میخرم خوشحالش میکنم انقد بش اهمیت میدم اما در اخر بازم منو نمیخاد و همیشه فحش تو دهنشه و این خیلی منو میشکنه 

چقد دلم گرفت عزیزم خدا بیامرزدشون

ممنونم از حس همدردیت خدارفتگان شمارو هم بیامرزه ولی لحظه هام هنوز بعد دوسال با یاد مادرم سپری میشه هنوز گاهی متعجب میشم که مادرم دیگه واسه همیشه رفته اصلن یه داغی تویه سینمه که هرگز سرد نمیشه

خدا مادرتو واست نگه داره

آرزو دارم فقط یکبار صورتشو از نزدیک ببینم

از وقتی که رفته فقط عکسشو دارم که هروقت میبوسمش مثله آخرین بوسه ام ازش صورتش سرده 😭😭😭😭

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
خدا رحمتش کنه عزیزم حتما باشما خیلی خوب بوده..میدونی مادره من چقد بده با من؟چقد بیخودی فحش میده چقد ...

اخی خیلی سخته عزیزم انشالله خدازود راه نجاتی واست قرار بده فقط دعا کن واز خدا واقعا بخاه یه همسر خوب وبا اخلاق نصیبت کنه که همه این غمهاتو فراموش کنی انشالله

با کسی ک بد دهنه چجور برخورد کنم؟

دهن به دهنش نذارید عزیزم اینجور ادما با فحاشی و بعضا کتک زدن امتیاز میخوان بدست بیارن شما نباید اون امتیازی که میدونید دنبالش هست رو بهش بدید. سعی کنید به اون مرحله نرسونیدش که بخواد فحش بده اومد شروع کنه از اون محیط برید. بهش بگید حیفه فحش میده ادم حس میکنه طرف بی شخصیته. بگو از شانت به دوره.‌یه جورایی زدش کن. پیشش چشمش خیلی زشت جلوش بده. مثلا الکی بگو تو خیایون یه نفر فحشایی میداد چقد مردم بی شخصیت بی ادبن اصلا حیا ندارن. 

ممنونم از حس همدردیت خدارفتگان شمارو هم بیامرزه ولی لحظه هام هنوز بعد دوسال با یاد مادرم سپری میشه ه ...

خیلی سخته گلم خدا صبرت بده

دهن به دهنش نذارید عزیزم اینجور ادما با فحاشی و بعضا کتک زدن امتیاز میخوان بدست بیارن شما نباید اون ...

امروز داشتیم از باشگاه میومدیم تو خیابون بحثمون شد خیابون خلوت بود یهو شروع کرد فحش داد بش گفتم هرکی یه شعور و شخصیتی داره..منم میتونم فحش بدم ولی هرکی شخصیت و شعور خودشو نشون میده..ک اینو گفتم جوش اورد بدتر فحش داد😑😐

امروز داشتیم از باشگاه میومدیم تو خیابون بحثمون شد خیابون خلوت بود یهو شروع کرد فحش داد بش گفتم هرکی ...

به مامانت گفتی؟؟؟؟ ولی این چه حرفیه عزیزم زشته احترامش نگه دار. یعنی تو سکوت کنی اون همین جور فحش میده بی جهت؟؟

به مامانت گفتی؟؟؟؟ ولی این چه حرفیه عزیزم زشته احترامش نگه دار. یعنی تو سکوت کنی اون همین جور فحش می ...

اره بهش گفتم ..اگر بچه بودم سنم کمتر بود سکوت میکردم ولی الان بزرگم  واقعا زشته دیگه...بله سکوتم کنم فحش میده و شروع میکنه غر زدن بعدم قهر میکنه