2777
2789
عنوان

ازآدمهای لجباز که حرف حرف خودشونه متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 43 پست
یعنی نباید بگی نه نریم تو برو من نمیام فلان چیزو نخر.باید بگی بهتر نیست نریم چون اگه بریم اینجوری می ...

اینجوری بگی یعنی بدون اینکه ازت مشورت بخواد نظرتو با دلایل منطقی گفتی در عین حالا با دادو بیداد نگفتی و توش تحکمی نیست در عین حال در اخر با جملخ بازم خودت بهتر میدونی بازم فکراتو بکن عزیزم داری اختیارو میدی بهش بدون جبر شاید به حرفتون گوش نکنه ها ولی خوبیش اینه در فضایی خارج از دعوا حرفاتون و دلایلتون شنیده و اگه فردا روزی رفتو گوش نداد یاد حرفای شما میفته و دفه بعد به حرفتون گوش میکنه.

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
بخدا منم ب همین مشکل دچارم مامانم منم همچین صفتی رو داره همه هم میگن بش حق باتو نیس چرا لج میکنی اصن ...

آره دقیقا فقط باید کوتاه بیایی وگرنه خودمون میشکنیم واونها اصلن وابدا نمیپذیرن که دارن اشتباه میکنن لجم گرفته خیلی ازشون کاش زودتر این دنیا تموم میشد وراحت میشدیم از دستشون

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه من اینو امتحان کردم رو مادرم اصن جواب نداده عاصیم از اخلاقش

عزیزم شوهر کردی؟؟؟

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
باورت میشه من اینو امتحان کردم رو مادرم اصن جواب نداده عاصیم از اخلاقش

نمیدونم طولانی مدت جواب میده عزیزم توش هیچ حس احبار و تحکمی نباید باشه و حتی اگه حرفتو قبول نکردن هم نباید دعوا بشه و ناراحت بشیم و واکنش نشون بدیم چون داریم میگیم بازم هر چی خودت بخوای عزیزم و وقتی بعدش حرف ما نشد دعوا کنیم تناقض دارع حرفامون. خب رابطه ماردرو دختری با زنو شوهری یه کم فرق میکنه عزیزم بازم طولانی مدت جواب میده ولی اختلاف سنی دردسره شوهر نه انعطلاف پذیریش بیشتره نسبت به یه خانوم سن بالا با انعاف پذیری کمتر.

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
آره دقیقا فقط باید کوتاه بیایی وگرنه خودمون میشکنیم واونها اصلن وابدا نمیپذیرن که دارن اشتباه میکنن ...

باورت میشه مامانم من در حدی خودخواهه ک وقتی تو بحثی نمیتونه دیگه چیزی بگه میبینه حق با منه شروع میکنه همینجور فحش داد 

بخدا منم ب همین مشکل دچارم مامانم منم همچین صفتی رو داره همه هم میگن بش حق باتو نیس چرا لج میکنی اصن ...

وا چرا بهش میگین چرا لج میکنی؟ چرا بهش میگید حق با تو نیست؟ دارید به یه ادم لجباز میگید حق با تو نیست که دارید مستقیم میجنگید باهاش و این خلاف ذاتشه حاضره اشتباه بکنه ولی حرف بقیه رو گوش نکنه.

با شما هم همچین مشکلی دارن ؟  اگه  اره  که سعی کن روابطت رو کم کنی باهاشون  یا ...

شکر خدا خودشون کم کردن بامن مشکلی نداشتن با داداششون مشکل دارن از بس خودخاهن

آره دقیقا فقط باید کوتاه بیایی وگرنه خودمون میشکنیم واونها اصلن وابدا نمیپذیرن که دارن اشتباه میکنن ...

این کوتاه اومدن نیست این سیاست در مقابل یه ادم لجبازه که طاقت نظر غیر نظر خودشو نداره عزیزم

نمیدونم طولانی مدت جواب میده عزیزم توش هیچ حس احبار و تحکمی نباید باشه و حتی اگه حرفتو قبول نکردن هم ...

درست میگی واقعا ولی این ک یه دختره ۲۳ ساله با مادرش سره خودخواهی مادرش انقد ازار ببینه واقعا سخته هرمسله ای پیش بیاد حرف من باشه رد میکنه خاستگاری ک داشتم اول قبول کرد فهمید ک دوست پسرم بوده ردش کرد خیلی کاراش رو مخه

نه مجردم ولی مادرم خیلی خود خواهه

عه پس خیلی ناراحت نباش انشالله زود یه شوهر خوب میکنی وراحت میشی 

شوهر لجباز سختتره بحث یه عمر زندگیه 

به ادمای لجباز نباید بگی لج نکن اصلاااا اینو نگید بدتر میکنه باید بگی عزیزم چرا مقاومت میکنی وقتی راهت اشتباهه مگه من دشمنتم باشه من نظرمو گفتم ایشلا. که خدا کمکت کنه. 

وا چرا بهش میگین چرا لج میکنی؟ چرا بهش میگید حق با تو نیست؟ دارید به یه ادم لجباز میگید حق با تو نیس ...

وای اره بارها ینی بارها بخاطر لجاجت تو موضوعی شکست خورده ولی باز دست بردار نیس حاضره قشنگ بیفته تو چاه مشکلات و دردسر ولی حرف خودش تو الویت باشه رد نشه

وای اره بارها ینی بارها بخاطر لجاجت تو موضوعی شکست خورده ولی باز دست بردار نیس حاضره قشنگ بیفته تو چ ...

اره ذاتشه دست خودش نیست عزیزم تمااام وجودش اون لحظه بهش میگن مخالفت کن راه خودتو برو. اطرافیان نباید بهش فشار بیارن بگن لج نکن چرا؟ چرا اینجوری میکنی؟ اینا بدترش میکنه. فقط باید بگن دلایل منطقی رو و اخرشم بگن بازم خودت میدونی ما که دشمنت نیستیم و رهاش کنید دیگه ادامه ندید. بگو مامان اینا حرفای منه بازم هر چی شما گفتی میدونم خیرو صلاح بچتو میخوای ببوسش و رهاش کن پیله نکن.  اون خودش به فکر میره