2777
2789

خانواده شوهرم به جز مادرشوهرم اینرگند اخلاق رو دارن ازشون گاهی متنفرم

اینقدر لجوج واز خود راضی هستن که طرف مقابلشون مجبور میشه کوتاه بیاد

خواهرشوهرام شوهراشون مطیع دقیقا عینه بع بعی میمونن واسه زنهاشون 

اگه حرف اونها شد که هیچ وگرنه کن فیکون میکنن واسشون هیچکس و هیچ چیزمهم نیست

برادرشوهرامم جز یکیشون همینن زنهاشون یه برده به تمام عیار وگرنه زنه باید ترک زندگی کنه که اینم واقعا نشدنیه

ازشون متنفرم....آدمهای خودخاه که فقط خودشون میبینن

از بس مغرورن در حال حاضر همشون باهم درگیرن ویه جورایی قهرن ریشه از وجود پدرشونه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

شوهرتم اینجوریه؟ قلق دارن عزیزم مستقیم نباید باهاشون مخالفت کنی.

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شما هم همچین مشکلی دارن ؟ 

اگه  اره  که سعی کن روابطت رو کم کنی باهاشون  یا اینکه یه مرزی تو ارتباط باهاشون ایجاد کن که فراتر نرن 

اگه نه  هم   پس خودت رو درگیر مشکلات دیگران نکن ...

تنفر ورزیدن هم انرژی میخواد   مفتی مفتی نیس 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

اگه حرفی رو خودش بگه اشکال نداره ولی اگه من همون حرف رو بزنم نهایت بیشعورم....چرا؟؟؟؟اخه تو میگی نکنه بیماری پدرت به بچمون منتقل بشه منم گفتم شاید بیماری مادر تو رسید میگه خیلییی بیشعوری اگه هم بخام حرفمو ثابت کنم آخرش به دعوای شدید مجبورم کوتاه بیام وبپذیرم که من حقه جسارت ندارم ولی شما حقه هرگونهرجسارت رو دارید

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
منم متنفرم ولی خودمم لجوجم

تورو خدا نباش خیلی صفت زشتیه

مخالفت غیر مستقیم ینی؟!چجوری

کمکم کن چیکار کنم خانوادش به جهنم اصلن خودشون باهم کنار نمیان همشون ازهم دلگیر ویا قهرن ولی شوهرم چی؟؟؟

اوه از اینا ادما انقد هس هیچی بارشون نیس ولی همیشه باید حرف خودشون باشه حتی با اینکه اصن حرفشون درست ...

وااای آخه چرا باید اینهمه خودخاه خودرای خودپرست باشن بعضی از رفتارهاشون منو یاد خودخاهی شیطان میندازه که در مقابل خداهم ایستاد

جللالخالق اینا دیگه کین؟؟؟

کمکم کن چیکار کنم خانوادش به جهنم اصلن خودشون باهم کنار نمیان همشون ازهم دلگیر ویا قهرن ولی شوهرم چی ...

بخدا منم ب همین مشکل دچارم مامانم منم همچین صفتی رو داره همه هم میگن بش حق باتو نیس چرا لج میکنی اصن گوش نمیده زیر چشمی نگا میکنه ...اینجور ادما درست نمیشن باره اول ب درستی و باملایمت گفتی نفهمیدن دیگه باید سکوت کنی اینا درست بشو نیسن

مخالفت غیر مستقیم ینی؟!چجوری

یعنی نباید بگی نه نریم تو برو من نمیام فلان چیزو نخر.باید بگی بهتر نیست نریم چون اگه بریم اینجوری میشه براش دلیل منطقی میاریم بعد اخرش میگیم باز هر جور خودت بگی عزیزم. یا مثلا یه چی میخواد بخره بگو به نظرت بهتر نیست به فلان دلیل اینو نخریم بازم خودت بهتر میدونی عزیزم ایشاا. تصمیم درستی میگیری. یه حالتی که توش باید و تحکمی توش نباشه این روش معجزه میکنه.

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

مثله اینکه خودم باید با خودم بحرفم یه دوست هم ندارم دارم ولی نمیتونم بهش بگم حالم بده از همه چیز..ــ

یعنی نباید بگی نه نریم تو برو من نمیام فلان چیزو نخر.باید بگی بهتر نیست نریم چون اگه بریم اینجوری می ...

باورت میشه من اینو امتحان کردم رو مادرم اصن جواب نداده عاصیم از اخلاقش