2777
2789
عنوان

همسرم ومادر همسرم بچه میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 22 پست

‌پلی کیستیک فت و‌ فراوونه، تو همین سایت بگردی خیلی هاشون رو میبینی که راحت باردار شدن خیلی ها با درمان. ازون طرف خیلی از سالم ها هم به سختی باردار شدن! اصلا معلوم نمیشه. من الان چند ماهه درگیرشم. 

اگه داری دکتری میخونی حین تحصیلت باردار شی اذیت نمیشی. اگه واقعا بچه میخوای البته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همسرم خیلی بچه دوست داشت و حتی مادرشوهرم می‌گفت عروسی کردین اصلا جلوگیری نکنید منم جوابش نمیدادم ...

بله درست میگین💙 پس انشالله منم منتظر باشم شاید همس منم به نتیجه ی همسر شما برسن و اینطوری بار از دوش منم برداشته بشه

مرسی دوست عزیزم🌼❤

‌پلی کیستیک فت و‌ فراوونه، تو همین سایت بگردی خیلی هاشون رو میبینی که راحت باردار شدن خیلی ها با درم ...

من راستشو بخواین هم اینکه دانشجوی دکتری هستم هم میخوام شروع کنم برای خوندن آزمون وکالت البته اگر خدابخواد و ناچارم شبانه روزی درس بخونم.برای همین خیلی مردد هستم ازطرفی خواسته همسرم از طرفی هم مشکل خودم.خیلی ممنونم عزیزم حرفتون بهم دلگرمی داد💙❤

چشم حتما.ممنونم از راهنماییاتون عزیزم❤❤ درست میگین.

🎀🎀🌸🌸

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸