2777
2789
عنوان

درد بعد از زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 35 پست
ان شاءالله که زودی خوب میشی استارتر... غصه نخور مامان شدی عوضش     نی نی هم که شیر میخور ...

ان شاالله عزیزم بخدا خسته شدم از هرچی درده...از اول بارداری همش درد کشیدم زایمانم ک طبیعی بود و جونم ب لبم رسید بعدش درد بخیه ها ...حالا هم درد زانو و هزار جای دیگه مگه ادم چقد تحمل میکنه بخدا بسکه دلم میگیره میزنم زیر گریه خسته شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متم مثل شما سرم گیج میره و هی عرق میکنم اصلا عرق مثل آب از صورتم و بدنم میچکه...چ میدونم عقا ...

عزیزم قرن ۲۱هسیم گوشت بخور که هم خودت جون بگیری هم شیرت قوت داشته باشه گوشت  تنها ابگوشتی درست کن که شیربیادتوسینت دقیقا منم همینجور بودم تا لباس بچمو عوض میکردم یکم فعالیت داشتم میشدم خیس از عرق واسه اینه بدنت ضعیف شده من باهمین چیزا خداروشکر کمتر از ده روز سرپا شدم ولی مامانم نذاشت تا قبل ده روز برم خونه خودم

دخترم نفسمه 
ان شاالله عزیزم بخدا خسته شدم از هرچی درده...از اول بارداری همش درد کشیدم زایمانم ک طبیعی بود و جونم ...

غصه نخور.بیخود که نیست میگن بهشت زیر پای مامان هاست. منم منتظر بچم چند ماهه ولی میگم حامله بشم همه دردا رو ب جون میخرم

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
عزیزم قرن ۲۱هسیم گوشت بخور که هم خودت جون بگیری هم شیرت قوت داشته باشه گوشت  تنها ابگوشتی درست ...

بخدا درمونده شدم هیچی نمیزارن بخورم حتی اشتهام بسته شد...بهم مرغ میدن ک هیچ نفع و خاصیتی توش نیس..

یچیز خوندم نوشته بود کنجد رو آسیاب کن بعد با دولیوان اب بذار بجوشه

عصاره اش رو روزی دولیوان بخور برای زایمان راحت و بعد زایمانت خیلی مفیده

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸
ان شاالله عزیزم بخدا خسته شدم از هرچی درده...از اول بارداری همش درد کشیدم زایمانم ک طبیعی بود و جونم ...

منم خیلی سرزایمانم اذییت شدم وتوبیمارستانم کلی زجرم دادن ولی خداروشکر کن الان نی نی سالمه همه اینا میگذره گلم واسه زایمان کلی خون از بدنت رفته گوشت گوسفند بخور جگرگوسفند تازه بگیر کباب کن

دخترم نفسمه 
غصه نخور.بیخود که نیست میگن بهشت زیر پای مامان هاست. منم منتظر بچم چند ماهه ولی میگم حامله بشم همه د ...

ان شاالله و بزودی باردار  شی و بارداری خوبی داشته باشی عزیزم

بخدا درمونده شدم هیچی نمیزارن بخورم حتی اشتهام بسته شد...بهم مرغ میدن ک هیچ نفع و خاصیتی توش نیس..

مرغ سعی کن برعکس زیادنخوری طبعش سرده من خودم اشتها نداشتم اوایل زایمانم مامانم به زور بهم میدادمیخوردم گوشت کبابی وجگر کبابی گوشت ابگوشتی میکرد واسم

دخترم نفسمه