سلام دوستان من یک هفته ای میشه ک زایمان طبیعی داشتم الان بعد یک هفته واژن و عضلات بین واژن... از پایین پیش بخیه ها ...وزانوهام وکف پاهام خیلی درد میکنن....سرم هم درد میکنه و بعضی شبا سر میشه نمیدونم واقعا چکار کنم لطفا کمک کنید
ان شاءالله که زودی خوب میشی استارتر... غصه نخور مامان شدی عوضش نی نی هم که شیر میخور ...
ان شاالله عزیزم بخدا خسته شدم از هرچی درده...از اول بارداری همش درد کشیدم زایمانم ک طبیعی بود و جونم ب لبم رسید بعدش درد بخیه ها ...حالا هم درد زانو و هزار جای دیگه مگه ادم چقد تحمل میکنه بخدا بسکه دلم میگیره میزنم زیر گریه خسته شدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متم مثل شما سرم گیج میره و هی عرق میکنم اصلا عرق مثل آب از صورتم و بدنم میچکه...چ میدونم عقا ...
عزیزم قرن ۲۱هسیم گوشت بخور که هم خودت جون بگیری هم شیرت قوت داشته باشه گوشت تنها ابگوشتی درست کن که شیربیادتوسینت دقیقا منم همینجور بودم تا لباس بچمو عوض میکردم یکم فعالیت داشتم میشدم خیس از عرق واسه اینه بدنت ضعیف شده من باهمین چیزا خداروشکر کمتر از ده روز سرپا شدم ولی مامانم نذاشت تا قبل ده روز برم خونه خودم