ایشالا بارداری . منم دل توو دلم نیست ۴ روز دیگه موعدمه دلم مثل سیرو سرکه داره میجوشه یه وضعی اصلا.منم نمیخوام اصلا بیبی بذارم مگه اینکه ۳ روز اینا بگذره از موعدم اما دلم داره از الان میترکه. چقدر سخته واقعا. برام دعا کن
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتما عزیزم ایشالا که مامان باشی .خیلی خوبه که من همش دلم میخواد بگذره این روزا تا برسم به جمعه دارم خفه میشم اصلا. خیلی دلم میخواد مامان شده باشم. ایشالا جفتمون مامانیم و بی بی چمون ۲ تا خط خوشگل بیفته!
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اره واقن منم خیلی دوس دارم 😊 وای تا پس فردا چی کنم خدا صبح بی بی بزنم عایا
میدونم که دل توو دلت نیست بذاری اما وایسا بذار فردای موعدت بذار که توو ذوقت نخوره. من ماهه پیش زورکی خودمو نگه داشتم که فردای موعدم بذارم آخر شب موعدم پریود شدم .
البته عزیزم یکی میگفت حتی اگه پریودت منظمم باشه ۱۴ الی ۱۶ روزه پری میاد من الان تو روز ۱۷ هستم تو ...
بذاری فردای موعدت از همه بهتره با خیال راحت میذاری دیگه تکلیفت معلوم میشه . منم خودمم طاقت نمیارم اگه ایشالا روزش نشم حتما شنبه میذارم . من پریودام سر روزشه خیلی دقیقه.
یه بار زدم منفی شد چن روز پیش باشه تا ۲۳ مرداد صبر میکنم
یه دفعه آدم اونجوری تکلیفش معلوم میشه اما زود که میذاری همش امید داری که شده باشه چون زود گذاشتی نگرفته.اعصاب آدم خورد میشه
خانما من پروژسترون میخورم اگه باردار باشم وقتی قطعش کنم که پریود نمیشم؟اتفاقا میگن واسه سفت شدن جنین ...
من نمیدونم عزیزم از دکتر بپرس