2777
2789
عنوان

زنعموهام بهم گفتن پیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 43 پست

اخه چه ارزشى داره فكر زن عموهاى نادون و احمقت و يا هر كى كه اونجا به احمقى اون دوتابوده 

هر چى ميخوان فك كنن عزيزم مهم نى انقدر زراى اونا برات مهم نباشه اصلااا فكر كنن تو پيرررترين عالمى، هزار سالته و مجردى هر فكرى كه مى خوان بكنن به درككك 

به نظرم رو خودت كار كن با اين فاميلاى نادون و احمقت هم كمتر رفت و امد كن سعى كن انقدر دهن بين و ضعيف نباشى عزيزم 

من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم بیشعور حرفاشم بیشعورانس

هرکسم بشنوه و فکر کنه داره درست میگه اونم بیشعوره😁

برا خاطر افراد بیشعور خودتو اذیت نکن

۲۹سال پیررررره؟

خوش مومیاییه پس لابد

دفعه دیگه راجب ازدواجت حرف زدن بگو من یا ازدواج نمیکنم یا با کسی که ایده آلمه ازدواج میکنم اگه میخواستم با هر کی از راه میرسه ازدواج کنم تو ۱۶ ۱۷ سالگی میتونستم ده دفعه شوهر کنم(ی نگاه زیر چشمیم به دخترش بکن با ی پوزخند)میدونم حرف درستی نیست البته ولی اینجور آدما رو باید یبار حالشونو بگیری تا دهنشونو برا همیشه ببندن

🌷
کلا زن عموها هرچقدم خوب باشن بازم حسودن من یبار زن عموم بم کفت تو دنبال ازدواج نباش چون کسی نمیکیرت ...

بخدا یادمه همون سالی دخترعموم ازدواج کرد قبل اینکه ازدواج کنه مامانش میگفت عمرا نمیذارم دخترم زیر ۲۵ ازدواج کنه باید درس بخونه شاغل شه.اما وقتی خواستگار اومد هول کردن به زور دادنش

آدم بیشعور حرفاشم بیشعورانس هرکسم بشنوه و فکر کنه داره درست میگه اونم بیشعوره😁 برا خاطر افراد بیش ...

خدایی دخترش خیلی خانمه و منم دختر سنگینیم.باورت میشه همین دخترعموم پارسال تو روم گفت تو خیلی دختر خوبی هستی اگه سه سال کوچیکتر بودی و سنت به داداشم میخورد ما خیلی قبولت داریم و دوس داشتیم یکی مثل تو زن داداشم شه(اینو همینطوری گفتنا هیچ حرفی نبوده چون پسرعموم بچه اس برام)...بعد الان به من میگه پیر...

عزیزم به حرف هر آدمی اهمیت نده خیلیا از حسادت حرف مفت زیاد میزنن.امیدوارم یه ازدواج عالی داشته باشی همشون انگشت به دهن بمونن.(البته خیلیا با مجردیشون خوشبختن و خیلیا غبطه میخورن به زندگیشون)

خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍

حتی یه بار از زبون پسر یه عموی دیگم که کلاس اول ابتداییه شنیدم که قشنگ تو روم گفت تو چرا ازدواج نمیکنی دیگه مثل فلانی پیر شدیا...یعنی این بچه حتما یه جا این حرف رو شنیده وگرنه چرا باید اینو بگه...بخدا فامیلامون خیلی بیشعورن.دخترامونم همه زود شوهر نکردن.چندتا ۱۸

خدایی دخترش خیلی خانمه و منم دختر سنگینیم.باورت میشه همین دخترعموم پارسال تو روم گفت تو خیلی دختر خو ...

خدا وکیلی هرکی به ۲۹ ساله ها بگه پیر حتما مشکلی چیزی داره

انشاالله اگه خودت ازدواج دوست داری خدا ی پسر مومن و کاری و چشم و دلپاک و بااخلاق مثل خودت قسمتت کنه

🌷
عزیزم به حرف هر آدمی اهمیت نده خیلیا از حسادت حرف مفت زیاد میزنن.امیدوارم یه ازدواج عالی داشته باشی ...

از نظر حسودی که متوجهم.بخدا من هرگز به روی دخترعموم نیاوردم پیپلم داری من ارشد دارم.هر وقت باهام درد و دل کرده که شوهرش نذاشته درس بخونه فقط گفتم همه چیز درس نیست و همین که یه کلاس هنری میری خودش کلیه.نمیدونم چرا مادرش زورش به من رسیده و چندباری جلوم گفته دختر فایده نداره درس بخونه آخر باید کهنه بچه بشوره و این حرفا که مثلا درس خوندنمو بی ارزش جلوه بده

خدا وکیلی هرکی به ۲۹ ساله ها بگه پیر حتما مشکلی چیزی داره انشاالله اگه خودت ازدواج دوست داری خدا ی ...

مرسی از دلگرمیت   بخدا الانم خواستگار دارم اما یه سری مشکلات هست ایشالا حل شه بتونم برم سر زندگیم.یعنی بهت بگم تو مجردیم انقد ذوق زندگی رو دارم که از کل زنای فامیل بیشتر دکوری و وسایل قشنگ واسه خودم گرفتم

اخه چه ارزشى داره فكر زن عموهاى نادون و احمقت و يا هر كى كه اونجا به احمقى اون دوتابوده  هر چى ...

آدم دلش میشکنه...هرچقدم به روم نیارم ته دلم میسوزه از حرفشون.امروز فقط با لبخند جواب دادم اما دلم خیلی شکست...از بدبختی خودم رفتم که خونه تنها نمونم فکر و خیال نکنم...سعی میکنم دیگه خیلی کم برم

از نظر حسودی که متوجهم.بخدا من هرگز به روی دخترعموم نیاوردم پیپلم داری من ارشد دارم.هر وقت باهام درد ...

به نظر من محترمانه جوری جواب حرفاشو بده جرات نکنه دیگه بخواد توهینی کنه.

شما تو این سن تحصیلات عالیه و به قول خودتون ظاهر مناسب دارید خدا رو شکر.پس اگر مجردید به خاطر کمبود نیس به خاطر انتخاب خودتون یا قسمته پس اگر الان واقعا قصد ازدواج دارید ازخدا بخواید که یه آدم خوبو سر راهتون قرار بده.

خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍