سلام . من ۲۵ سالمه .لیسانس مهندسی دانشگاه دولتیم چادریم . یه ساله فارغ التحصیل شدم .تو این یه سال دنبال کارم . جایی نمونده که نرفته باشم . از شمال تا جنوب شرق تا غرب تهرانو زیرپام گذاشتم ولی هیچی به هیچی. هزارجا فرم پر کردم . به کامپیوتر تقریبا مسلطم زبانمم خوبه روابط عمومیم خوبه ولی نمیدونم چرا هیجا نمیشه. فکر میکنم دلیل اصلی که رد میشم به خاطر چادرمه . تمام جاهایی که رفتم خصوصی بوده . مثلا یه جا بود که صراحتا گفتن من کارمند مذهبی لازم ندارم . یا یه جا دیگه بود گفت از کجا میای با چادر . من مذهبی خیلی خیلی معمولیم سفتو سخت نیستم. چادری به روزم ارایش دارم همیشه . کلا به سرو وضعم میرسم. امثال من بدون پارتیو که شرکتای دولتی راه نمیدن . شرکتای خصوصیم که اینجوریه . فقط یک ماه تو یه موسسه کار کردم که اونجا چادر اجباری بود . واقعا نمیدونم باید چیکار کنم . به شدت به کار نیاز دارم . شده در روز سه جا رفتم واسه مصاحبه که یکیش شمال شهر بوده یکیش جنوب . خیلی زجر میکشم تو مصاحبه ها .حتی تو مصاحبه ها گفتم که با چند ماه کاراموزی رایگان مشکل ندارم ولی هیچ . همش فکر میکنم اول که وارد یه جا میشم نگاها به چادرمه. مگه خدا نگفته از تو حرکت از من برکت ، پس چرا من هرچی چاله چولس سر راهم میذاره . دارم کم کم اعتقادامو از دست میدم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اون شرکتایی که شمارو به خاطر چادر رد میکنن حتما میخوان بدحجاب بگیرن و ازش سو استفاده کنن .وگرنه چه دلیلی داره به خاطر چادر رد کنن مگه توانمندی و سابقه کار مهم نیس؟
اینم خواهرانه میگم بهتون اگه واقعا چادر انتخاب خودتونه و دوسش دارین،چادر با ارایش درتضاده چون حرمت داره