2777
2789
عنوان

اگ براتون اتفاق بیوفته..

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 55 پست
من برام اتفاق افتاده تو مراسم خواستگاری بعضی خانواده ها پسرا انگار میان خرید کنن انگار دخترا و پسرا ...

غم انگیزه....مث اون اهنگه که میگه در ابریشم عادت آسوده بودم تو با بال پروانه من چه کردی؟ جهان‌من از گریه ات خیس باران....تو با سقف کاشانه من چه کردی...بهش فک نکن..باید زد ب بیخیاالی....بهش فک نکنم دوست عزیز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قلب بزرگی داری😍ماشالا

همین چند روز پیش کات کردم     چون عاشق واقعی بودم بدشو هیچوقت نمیخوام ،هر چند برای کات خیلی مسخره ام کرد و براش مهم نبودم

علت اینکه بعد از خواستگاری منو نخواست:  به حرف مادرش گوش داد گفت اختلاف فرهنگی وطبقاتی عجیبی داریم .ت

قاص شو نمیخوام ببینه، در عوض دعای خیر واسش کردم

خیلی ممنون دوستم 

ببخشیم برای رضای خدا

همین چند روز پیش کات کردم     چون عاشق واقعی بودم بدشو هیچوقت نمیخوام ،هر چند برای کات ...

💓💓💓💓💓منم یکیو ۳سال خواستم همه گفتن ن بده خانوادم مخالف بودن..انقد وایسادم تا دیدم تک تک رفتاراشو..خودش میگفت تموم کن مبخوام برم ازدواج کنم نمیتونم وایسم برا تو! غافل از اینکه من بهترینارو ب خاطر اون رد کردم...خلاصه ک کات کردیم تا اقای خواستگار اومد فک کردم ایشون فرشته خوشبختبه ولی نه....اینم بدتر از قبلیا

💓💓💓💓💓منم یکیو ۳سال خواستم همه گفتن ن بده خانوادم مخالف بودن..انقد وایسادم تا دیدم تک تک رفتاراش ...

مییییییییفهمممت

داغ دلم تازه شد واسه ی خودم و خودت خیییلی ناراحت شدم

غصه نخور عزیزم بهترررررش گیرمون میاد

والا من متولد 71 ام شما خیلی هنوز وقت داری من خب هول ازدواجم داشت و البته واقعا عاشقش بودم 

نشد که بشه

بر خدا توکل میکنیم چاره چیه

مییییییییفهمممت داغ دلم تازه شد واسه ی خودم و خودت خیییلی ناراحت شدم   غصه نخور عزی ...

ببخشید ناراحتت کردم😕مطمعنم ک زندگبمون خیلی بهتر از اونایی میسه ک نامردی کردن در حقمون!

میخواستم بگم زیاد دل نبندین به بار های هوا که بهش میگن قول 

دیدم دله دیگه لامصب هرچقدر سفت و سخت بگیریش یهو سر میخوره و وابسته میشه 

حالا جالب ما عکسش رو داریم داداشم یه دختر رو میخواد خانوادمون هم همچین راضی نیستن ولی اصرار کنه راضی میشن ولی مشکل اینه من فهمیدم با دختره صحبت کردم دیدم بله اینجور که صحبت می‌کنه داداش مارو تو آب نمک نگه داشته بهتر آمد بره نشد همین داداش منو بگیره حالا داداشم خونه ماشین داره ارشد معماری داره برای خودش دفتر داره و تازه جدی پی کار رو نمیگیره ازدواج کنه فعال تر میشه بزرگترین خلافشم یواشکی با شوهرم قلیون کشیدنه ولی فعلا دختره داره دور خودش میچرخوندش رو هوا 

میخواستم بگم زیاد دل نبندین به بار های هوا که بهش میگن قول  دیدم دله دیگه لامصب هرچقدر سفت و س ...

دوستی اشتباه محضه برا هردوطرف.چون نمیشه شناخت داشت و ابنکه نهایتا ی طرف خانواده قبول نمیکنه.ما ۶تا دوست بودیم هیچچچچکدوم نرسیدیم ب عشقمون

شما میگین بخاطر پسره خواستگار خوبتون رو رد کردین حالا ما برعکس اصرار مامانم رفتیم یجا خواستگاری اینم به دختره گفته راستش من الان موقعیت ازدواج ندارن شرمنده به اصرار مادرم اومدم باز دختره آبرو داری کرد جار نزد اینو ولی به مادر رسوند که ما مگه بازیچه شماییم این بازیها رو راه بندازین بنده خدا حقم داشت