2777
2789
عنوان

اگ براتون اتفاق بیوفته..

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 55 پست
دقیقا مثل مال من. کلی ناراحت بود ولی حرکتی نمیزد. ذاتا آروم بود. بدبختانه همسایه ام، اصلا نمیشه فرام ...

پشیمون نشد ک برگرده؟ من فقط لعنت و نفرین به باعث و بانیش....ب کسایی که میتونستن کاری کنن و نکردن..........امیدوارم سر دختراشون بیاد....دیشب برا همه کسایی که با ما نامزد شدن عیدی بردن و من فقط تو دلم حسرت میخوردم.

پشیمون نشد ک برگرده؟ من فقط لعنت و نفرین به باعث و بانیش....ب کسایی که میتونستن کاری کنن و نکردن.... ...

چرا دوباره برگشت، بعد ده ماه. ولی باز بهم خورد. حسرت رو که دیگه نگو. چون من کلی برنامه چیده بودم، همش یهویی نابود شد. دیگه فکر نکنم آدم سابق بشم

خیلی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدرد نمیخورن. چون در تصور اونها این زن فوق العاده عالی عالی است اما وقتی باهاش ازدواج میکنن و زیر یک سقف همه چی براشون عادی میشه و اصلا این زن رو قبول ندارن و چشمشون دنبال عالی تر میگرده.

دیدم و میگم.

واسه منم پیش اومده

طرف اومدن خواستگاری کلی راضی و خوشحال قرار شد خبر بدن ما هم بریم خونشون دیگه رفتن ک رفتن 

بعدا فهمیدم داداش و زندادشش نذاشتن میخواستن یکی از اقوام زن داداشه رو بگیرن

براشم گرفتن ۶ماه بعدش اومد ب التماس افتادن ک طلاق میگیرم میام بدبخت شدم مادرم ی سره گریه میکنه میگه آه اون دختره گرفت دامنمون رو برو پیداش کن بگو حلالمون کنه

منم با این ک این کارش خیلی دلمو شکسته بود و خیلی کم آوردم و مسخره شدم ولی گفتم اصلا اونقد مهم نبودین ک بخوام بهتون فکر کنم چ برسه آه بکشم اشتباهاتتون گردن آه نکشیده من نندازین طلاقم میخوای بگیر میخوای نگیر ب من چ ولی دور و بر من پیدات نشه 

بعد اون با شوهرم آشنا شدم و الانم ازش راضیم خداروشکر 

من برام اتفاق افتاده تو مراسم خواستگاری بعضی خانواده ها پسرا انگار میان خرید کنن انگار دخترا و پسرا خودشون همه چی تموم هستن دختر مردم پ  از عیب 

چند ماه تو خودم هستم بعد زندگی کسل بار عادی ولز نمز دونم نکمت خدا چیه که هر سال سر این موصوع باید شب روزم بشه غصه و اشک و اه  سردرد های طولانی

مگر یک انتطار را چقدر می توان کشید یا رب نظر تو بر نگردد
واسه منم پیش اومده طرف اومدن خواستگاری کلی راضی و خوشحال قرار شد خبر بدن ما هم بریم خونشون دیگه رفت ...

اخ که چقد لذت بخشه دیدن اون لحظع......ی سری ها که با ما تویه زمان عقد کردن تحصیلات خیلی ازم پایین تر داشتنااا ولی الان اونا خوش خرم هستن.اینا منو لایق ندونستن