2777
2789

سلام دوستان

من خییییلی نی نی سایت رو بالا و پایین کردم گزینه مناسبی پیدا نکردم جایی رو کع یکی تعریف کرده یکی ایراد گرفته😏

یه هتل اپارتمان میخوام که فوق العاده تمیز باشه و ترجیحا نزدیک حرم قیمتش مهم نیست

چون پسرم چهار دست و پا میره نمیتونم برم هتل،باید سوییت بگیرم

الهی و ربی من لی غیرک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

قیمت مهم نیست بدو هتل درویشی شبی ۱۸۰۰هزار تومن 

هر ساعت شبانه روز اراده کنی بهترین ماشین ها میبرمت حرم

منتظر می مونه تا بیای این قیمت برا خانواده ۳نفره است

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

من سالها پیش بعد ازدواجم رفتم هتل درویشی شبی ۵۰۰هزار بود ،عالی  بود ، واقعا همه چی vipبود

ساعتها رفتم San   sityخرید کردم راننده کنارمون بود برا رفت و امد و کمک برا آوردن خریدها 

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
متاسفانه ایام پیکه همه جا پر شده

هتل درویشی چون قیمت ها بالاست همیشه خالی داره 

مشکلی نیست یه تماس بگیر

اگه نشدهتل قصر طلایی یا هتل هما را بگیر اونا عالی هستن