2777
2789
عنوان

آره یا نه ؟

244 بازدید | 19 پست

در مورد اون چیزی ک تو ذهن منه شما حستون رو بگید 

تعداد رای : 26
نظرسنجی
آره
12
46%
نه
14
53%
توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذهنت این ایا برم خونه مادرشوهر یا نه

برم گوشت بخورم و قوربونی زهرم بشه

یا بشینم.خونه فقط بوشبه مشامم برسه:|

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

من قبل اینکه بیام تو جوابم اره بود😂😂😂واقعا چررررررااااا😂😂

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         
 ذهنت این ایا برم خونه مادرشوهر یا نه برم گوشت بخورم و قوربونی زهرم بشه یا بشینم.خونه فقط بوش ...

معلومه ک ن

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟

خب میخای با عشقت بری بیرون کباب بخوری:|

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اصلا یطوری شدم حس کردم حاله  نور بالای سرمه    

دمت گرم کلی خندیدم

بذارین یچیز عجیب بهتون بگم

الان تو دیوار دیدم یکی زده بود گوشت گوسفند کیلیویی ۹۵ تومن

زیرشم نوشته بود تازه قربونی کردم😐

حاجی هم حاجی های قدیم

چرا مردم اینجور شدن اخه

خب میخای با عشقت بری بیرون کباب بخوری:|

ب نظرم لودگی کار قشنگی نیست

ب شما هم نمیاد